fbpx

Au început cu “Tu cu cine faci banking?” Toți se uitau mirați când auzeau expresia, dar a intrat în vocabularul popular, și mai în glumă, mai în serios, când unul se plânge de banca cu care lucrează mai mult ca sigur va apare un prieten care îi va spune – Păi vezi, dacă nu faci banking cu cine trebuie!

Acum recidivează cu o altă expresie. BCR, că de ei e vorba, lansează pe piață Crediteria BCR, locul unde poți să îți faci un credit rapid, la fel de simplu ca și cum ai comanda un fel de mâncare. Deci nu cofetărie, nu pizzerie, ci Crediterie.

crediteria BCR

Arată delicios, nu-i așa?

Care e specialitatea casei la crediterie? Creditul de nevoi personale Divers BCR. Mi-a plăcut site-ul special creat pentru promovarea creditului, de unde pot să aflu rapid cât am de plătit. Doar am mutat sliderele și am văzut exact care ar fi rata pentru suma și perioada de timp aleasă de mine, iar dacă vroiam, puteam deja să aplic pentru credit, urmând să merg la Crediterie cu restul actelor.

Cu 5 ani în urmă, când vroiam și eu un credit ca tot omul, banca cu care făceam banking în perioada aia atâta m-a purtat pe drumuri, mi-a cerut acte și m-a zăpăcit cu comisione și modificări la dosar încât în final am renunțat la credit. Acum, când se aude că băncile acordă tot mai greu credite, cu zeci de acte și drumuri la bancă, Divers BCR sună bine pentru că:

 • rata lunară e fixă, deci nu stai să calculezi tu fluctuația cursului valutar, cât a mai crescut Euribor-ul sau alte minuni;
 • documentele care ți se cer sunt puține, adeverinţa de salariu şi fişa fiscală;
 • ai asigurarea de viața inclusă gratuit;
 • creditul se aprobă rapid, în cel mult 3 zile de la depunerea documentaţiei, nu degeaba îi zice Crediterie;
 • dobânzile și comisioanele sunt la vedere, fără costuri ascunse.
 • nu ai nevoie de avans;
 • nu plătești comisionul de analiză dacă faci deja banking cu BCR sau îți refinanțezi un alt credit, de la altă bancă;

Ca idee, vedeți un exemplu de calcul simplu pentru 15.ooo lei imprumutați pe 10 ani, perioada maximă de creditare. 250 de lei pe lună, rata lunară, fixă:

Din fericire stau bine cu banii în perioada asta, nu ca acum 5 ani, dar dacă aș dori să îmi fac un credit acum aș merge până la Crediteria BCR, fie și numai ca să testez cât de repede se mișcă banca. Chiar se poate să faci un credit la fel de repede ca comandatul unui fel de mâncare?

RECOMANDĂ
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
8 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Ndrei
Ndrei
30 septembrie 2011 12:10

E interesant ca poti sa vezi rapid ce rata lunara ai, practic ajustezi perioada in functie de cati bani poti da lunar. Cat despre rapiditate să o vad si pe asta, eu la restaurant primesc mancarea in maxim 1 ora de la comanda. Se descurca Crediteria la fel de repede?

Ioana
Ioana
2 octombrie 2011 18:22
Răspunde către  Ndrei

Acolo scrie clar ca se acorda in maxim trei zile. Nu o fi o ora ca la mancare, dar daca iti dau banii in aceeasi zi cand duci actele sau a doua zi ar fi super.

Anca Mirăuţ
Anca Mirăuţ
30 septembrie 2011 09:58

Si mie mi se pare interesanta aplicatia de pe prima pagina, cu ajustarea ratei. Cu toate acestea, important este si sa discuti direct cu cei de la BCR, pentru ca acel calcul se refera la cele mai bune conditii de creditare (salariu in cont la BCR de exemplu, continuitate in munca, etc).

Marius Sescu
1 octombrie 2011 14:05
Răspunde către  Anca Mirăuţ

Oricum trebuie să ajungi și la bancă ca să vezi cum stă treaba cu actele, dar mi se pare utilă aplicația pt că îți faci o idee. După aia când ajungi la Crediterie 🙂 vezi dacă îți place ce e în meniu.

Anca Mirăuţ
Anca Mirăuţ
1 octombrie 2011 17:35
Răspunde către  Anca Mirăuţ

Da, eu chiar m-am jucat cu aplicatia asta sa vad daca merita o refinantare si la prima vedere se pare ca da!

Marius Sescu
1 octombrie 2011 17:38
Răspunde către  Anca Mirăuţ

Anca Mirăuţ Să îmi spui dacă ajungi la ei cum a fost.

Anca Mirăuţ
Anca Mirăuţ
1 octombrie 2011 17:53
Răspunde către  Anca Mirăuţ

ook, te anunt!

8
0
Lasă un comentariux
()
x