fbpx

4 virale pe care trebuie să le vedeți săptămâna asta

E sâmbătă și nimeni nu are chef de muncă, scris sau citit, deci mai bine ne uităm la câteva clipuri video. Mai jos sunt câteva virale pe care trebuie să le vedeți, virale care au fost distribuite intens în rețelele sociale săptămâna asta.

Paralympics – London 2012 – Sport doesn’t care who you are – Everyone can take part
Dacă v-ați uitat la Jocurile Paralimpice și ați văzut suberbul spot de promovare trebuie să vedeți și spotul acesta. E realizat de Samsung, ideea e oarecum aceeași. Clipul are aproape 4 milioane de vizualizări pe Youtube de pe 23 august când a fost încărcat.

Shurubel – Serenada pentru Pitipoance (iti place Laicu)
Nu e un viral cu milioane de vizualizări, are 54.000 pe Youtube, dar a fost urcat curând, pe 4 septembrie. Parodiază fetele care sunt în stare de orice pe Facebook pentru a obține mai multe like-uri.

11 Month Old Twins Dancing to Daddy’s Guitar
9,7 milioane de vizualizări de pe 9 august pentru un clip cu două bebelușe gemene care dansează sincron când tatăl cântă la chitară. Am zis copiii? Atunci e clar de ce a ajuns viral.

Colibritany – Mi Sexy Chambelán
Vă mai amintiți de Rebecca Black (1, 2)? E bine, Rebecca e chiar ok în comparație cu Colibritany, o puștoaică care și-a rugat părinții cu bani să o facă vedetă. Dorința ei s-a îndeplinit, melodia de mai jos se apropie de 11 milioane de vizualizări pe Youtube și tipa are 120 de mii de fani pe Facebook. Singura problemă este că toți se uită la clip pentru că a atins un nou grad de penibilitate. Fetelor, nu încercați asta acasă. Sau pe Youtube.


Voi ce virale interesante ați văzut săptămâna asta?

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *