fbpx

Vodafone Lansează iPhone 6 și 6 Plus Diseară (P)

Știu că iPhone 6 poate fi cumpărat la liber din unele magazine online de la noi, adus din alte țări, în fond așa am testat și eu iPhone 6 Plus, dar oficial abia din seara asta telefonul e comercializat și la noi, direct de la producător, adică Apple.

Vodafone îl lansează în mai multe orașe diseară, în București lansarea va avea loc în noul magazin din Centrul Vechi, pe Lipscani nr. 27, de la 22:30. Sunteți așteptați cu mai multe surprize plăcute, iar dacă ați făcut precomenzi cu siguranță veți merge să vă ridicați gadgetul mult dorit.

Dacă vreți telefonul la un preț bun și aveți nevoie de multe minute și mulți Gb pentru a vă face treaba îl puteți cumpăra împreună cu abonamentul special RED 49, ce include minute și SMS-uri nelimitate în orice retea nationala, 4,5 GB trafic de date, 1.500 de minute internationale și în roaming, plus acces la TV prin SeeNow și muzică prin Zonga.

iPhone 6 pleacă de la 269 euro, iPhone 6 Plus de la 369 euro. Eu aș merge pe 6 Plus, dar sunt fan phableturi, mă puteți ignora, poate voi preferați modelul cu ecran de 4,7 inchi.

Despre telefon am scris deja un articol detaliat pe blog zilele trecute, atât 6 cât și 6 Plus au o cameră superbă (trebuie să vedeți ce poze scoate), probabil printre cele mai bune camere dintr-un smartphone la ora actuală, se mișcă foarte bine, iar în ce privește finisarea pot zice că în realitate arată mult mai bine ca în poze, ambele se așează perfect în mână. Fetele vor prefera iPhone 6, e mai finuț, băieții vor aprecia 6 Plus pentru ecranul imens, în culori superbe. Ambele sunt construite solid, deși au doar 6,9, respectiv 7,1 mm grosime.

S-au vândut 10 milioane din noua generație de iPhone doar în primul weekend de la lansare, de atunci a mai trecut o lună, deci mai sunt câteva milioane care și-au găsit proprietari, pe lângă cele care sunt pe drum acum. E interesant că iPhone 6 și 6 Plus s-au vândut mult mai bine ca modelele anterioare, în ciuda criticilor care prevesteau un eșec al noului model, ca și anul trecut, ca și acum 2 ani sau 3 ani. E deja un tipar. 🙂

Fanii Apple din Iași pot să cumpere telefonul începând din seara asta împreună cu un abonament Vodafone, în Iași lansarea se face în magazinul Vodafone de pe bulevardul Ștefan cel Mare, de la 23:40. Presimt că va fi aglomerație.

S-a înscris cineva pentru precomenzi sau vă bate gândul să vi-l cumpărați în viitor la abonament?

iphone6-plus-review (4)

Recomandă

6 Comentarii

  1. 269 de euro la abonament de 50 euro lunar. Bine, 49 :). 1445 euro in 2 ani. Nu zic, abonamentul are cam de toate, dar cati sunt care au nevoie de minute si sms-uri nelimitate?

    • Există nevoi și nevoi. Cine are nevoie de câteva sute de minute naționale își face un abonament până în 10 euro. Cine vorbește mult la telefon și are nevoie de o conexiune rapidă la internet peste tot își face un abonament mai scump.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *