Webstock 2015, pentru pasionații de social media

Anul acesta s-a ajuns la a opta ediție Webstock, probabil cel mai important eveniment de social media de la noi. Are loc pe 2 octombrie, la JW Marriott Bucharest.

Ca de obicei, e o ocazie bună pentru a lua legătura cu bloggeri, oameni din agenții de online, iar dacă sunteți bloggeri și vreți să scrieți despre eveniment puteți solicita invitații aici.

Anul acesta vine cu ceva în plus, se va vota Personalitatea Anului în mediul online, premiul urmând a fi oferit de Intel pe baza voturilor . Votarea a început pe 2 septembrie, mai multe detalii pe site.

Vor fi și în 2015 Webstock Awards – Premiile Webstock ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Cine mai merge?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
7 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Tudor

Ne vedem acolo ?

Marius Sescu

Să văd cum se aliniază planetele, nu am încă programul stabilit.

Cadar Robert

RT : Webstock 2015, pentru pasionații de social media http://t.co/JhhXuVTfdz http://t.co/FIGgWhuamr

Stoian Ciprian

Eu sigur voi ajunge la eveniment! 😀

juriul misterios

Citez de pe site-ul lor: “Jurizarea efectiva revine unui grup format din specialisti in marketing si persoane din agentii de comunicare online si se desfasoara in perioada 8-21 septembrie. Acesta va lua in calcul urmatoarele criterii: originalitate, design, structura, navigabilitate si functionalitate, relevanta si interactivitate, insa in aprecierea proiectelor va conta foarte mult creativitatea si experienta generala oferita de acestea.” SERIOSSSSSSSS?  Adică juriul Webstock este MISTERIOS???? În aceste condiții, de ce ar fi credibile premiile lor cu care s-au împăunat diverși prin social-media????? De ce ar fi acest Webstock altceva decât o vrăjeală la care organizatorii pupă în fund ce… Citește tot »