fbpx

Xiaomi Yeelight – ce poți face cu o veioză smart, care luminează în mii de culori

Sătul de atâtea gadgeturi, tablete, TV-box-uri și brățări de fitness le-am cerut celor de la Gearbest o veioză inteligentă, Xiaomi Yeelight, căreia îi poți schimba culoarea cum dorești, printr-o aplicație dedicată. Pare un pic SF, dar e chiar fain. Poze, video și explicații în continuare.

Xiaomi Yeelight e o lampă asemănătoare celor din gama HUE Bloom de la Philips, însă costă doar o treime din preț, dacă comandați din depozitul european Gearbest prețul e de 43 de dolari plus transport. Nu uitați să cereți și adaptorul pentru priza din .ro.

Unboxing și poze cu lampa:

Știu, la ce naiba ai avea nevoie de o lampă/veioză pe care poți să o controlezi prin bluetooth, cu o aplicație dedicată?

În primul rând că efectul e foarte fain, poți ajusta intensitatea luminii și culoarea în funcție de cameră, ambient, momentul zilei și așa mai departe, o poți pune chiar să își schimbe culorile automat, dacă vrei să te simți ca în club. Sunt 16 milioane de culori, sigur găsești una preferată.

În al doilea rând pentru că lampa e foarte faină ca design, se potrivește atât în camera de zi pe birou, dar și pe noptiera din dormitor.

În al treilea rând, e încă un gadget fain pentru geek-ul din tine. Xiaomi spune că becul led are o durată de viață de 20.000 de ore. Lampa poate fi controlată prin butoanele de deasupra (pornit/oprit, schimbare culoare și schimbare intensitate lumină), dar distracția începe după ce vă instalați aplicația, vă zic eu.

Un video de unboxing și o demonstrație video mai jos:

Voi v-ați cumpăra o lampă din asta inteligentă? 🙂

Recomandă

12 Comentarii

 1. Astept cu interes ziua cand veioza de pe noptiera ma va trezi cu miros de cafea fierbinte, daca fac astia o lampa expressor ar fi combinatia ideala.

  • o lampă sau veioză decentă ca design e undeva pe la 90-100 de lei din materiale ok, sticlă și metal, nu plastic. Mai adaugă 4-5 becuri pe care le schimbi ca să ajungi la 20.000 de ore de funcționare total și te duci peste 200 de lei. Fără să fie smart, fără aplicații și altele. Depinde cu ce compari. Dacă vrei doar o veioză simplă de pus pe noptieră da, găsești și la 50 de lei, dar trebuie să iei în calcul și consumabilele, și utilitatea.

 2. De ce sa comanzi de pe gearbest – cu transport pretul e de 59 dolari- cam 2350roni cand pe qmcosta 242 roni si ai un fel de garantie sau macar drept de retur .  bafta

  • Nu știam că au adus-o și ei. Pe Gearbest transportul e gratuit din China, au și ei garanție, dar trebuie să trimiți tu produsul înapoi. Cu garanțiile nu am auzit prea multe lucruri bune despre Quickmobile, ăsta fiind unul din motivele pentru care nu am mai recomandat cititorilor să cumpere de la ei. Nu zic nu, și-or mai fi rezolvat din bube între timp, dar încă nu am auzit suficiente opinii pozitive.

 3. io am returnat un telefon cumparat de la qm si am primit banii.  la garantie inca nu ma aplicat deci nu pot sa ma exprim (si eu am auzit ca ar fi probleme) . daca te uiti pretul din warehouse china este mai mare deci tot acolo ajungi .

  am mai gasit pe scotianul.ro la 240 roni

   

  acuma si timpul de livrare este de doar 1-2 zile

   

  bafta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *