fbpx

Zanmax D53, o boxă bluetooth utilă acasă, la birou și în aer liber

Din ciclul am testat o boxă Bluetooth de la frații chinezi ca să vedeți dacă merită să o cumpărați sau nu, azi vă prezint Zanmax D53, o boxă fără fir ce vine cu 2 difuzoare bune, baterie de 2000 mAh ce ține până la 18 ore de ascultat muzică, suport pentru intrare auxiliară jack sau carduri microSD. Poate fi utilizată și ca boxă pentru laptop, doar conectezi cablul. E 40 de dolari pe Gearbest, vine cam în 30 de zile, și eu zic că la banii ăstia e peste ce găsești la noi la un preț similar. Dacă folosiți cuponul JunN1801 aveți încă 2 dolari reducere până pe 30 iunie.

Pe scurt ideea e că aveam nevoie de o boxă de genul ăsta și înainte de investi prea mult m-am gândit să văd cum e una chinezească. Nu vă așteptați acum să concureze cu un sistem audio profesional, dar e suficientă pentru o cameră de 25-30 de metri pătrați, ascultat muzică la birou sau când ieșiți la un grătar, pentru Beethoven, Mozart, din astea.

  • Bateria ține între 10 și 18 ore, în funcție de distanța de la care o folosești, eu am folosit-o lejer minim 2 zile fără să o încarc.
  • Suportă standardul Bluetooth 4.2 și funcționează până la 10 metri distanță, pe testate.
  • Poate fi utilizată și ca boxă externă atașată la un laptop, e suficient să o conectezi prin cablul USB.
  • Poate fi folosită și ca speaker extern, dacă vrei să răspunzi la apeluri fără telefon.
  • Are o baterie internă de 2000 mAh, se încarcă în 3 ore folosit cablul microUSB din pachet.
  • Poate fi conectată și prin mufă jack la telefon sau mp3 player, dacă mai folosești așa ceva, sau poți asculta muzica de pe un card microSD, dacă nu vrei să depinzi de telefon.
  • E compactă, are 320 de grame.
  • Are două difuzoare de 3,5W și e suficient de gălăgioasă pentru o cameră de 30 metri pătrați.

Și un unboxing cu o prezentare video a boxei bluetooth:

Nu i-am găsit nici un dezavantaj, e mică, bine construită, își face treaba bine, poate prețul ce este un pic mai mare decât la alte boxe similare, e 40 de dolari pe Gearbest cu transport gratuit, dar eu cred că e peste nivelul boxelor din gama asta de preț, plus că are recenzii bune peste tot.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *