fbpx

Zile incredibil de proaste

Din seria de truisme adevărate, adevăruri pe care le știm dar pe care uităm că le știm, e și asta – uneori avem zile foarte proaste, când nimic nu ne iese, și orice am face zilele astea vor fi proaste de la un capăt la altul, oricât am încerca noi să le reparăm cumva, să le cârpim.

Cum zice guru-ul meu preferat de pe TikTok, când știi că ai o zi incredibil de proastă cel mai bine e să mergi acasă și să te culci, în speranța că mâine va fi mai bine. Nu credeam că e adevărat, dar am avut și eu zile din astea, și seara mă gândeam că mai bine nu m-aș fi ridicat din pat, ieșeam mai câștigat decât să mă agit aiurea.

Voi când ați avut ultima dată o zi incredibil de proastă? 🙂

Recomandă

4 Comentarii

  1. Eu nu cred in asemenea zile. Adica patesc rahaturi, ca nu sunt imuna, dar merg mai departe. Nu prea pot sa zic “la culcare, maine o fi mai bine”, ca am destule pe cap si barbatu’ nu e mereu in zona, sa ma scoata din bucurie. Copilul tot trebuie dus-adus de la scoala, ca nu-mi place cum conduce soferita autobuzul scolar pe serpentine, de clienti trebuie sa ma ocup, mancare nu prea are cine sa faca, de “calatorit” cateva sute de km pe saptamana nu ma scapa nimeni, daca ne trebuie sportivi in casa. In general am noroc ca patesc cate o nasoala, doua, nu am zile din alea care te rogi sa se termine 😀

  2. Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese. Nu așa era vorba? Lăsând gluma, adevărul e că sunt zile în care nimic pare să nu meargă cum mi-aș dori. Eu mă încăpățânez să finalizez task-urile respective, dar aș minți dacă aș spune că îmi iese mereu asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *