fbpx

Avatar The Way of Water, desene animate pentru adulți

Când apăruse primul Avatar în 2009 toată lumea era fascinată de el. Nu doar pentru că era 3D, deși și asta a contat mult, ci pentru că îmbina foarte bine filmările reale cu CGI, filmările realizate pe calculator. Cam 40% din film erau filmări reale, restul GCI, cu actori ce erau filmați cu tot felul de senzori pe ei pentru a le urmări mișcările și a le reda pe calculator, stereoscopic 3D îi ziceau ei. La vremea aia chiar era ceva revoluționar, și dacă vedeai filmul la cinema experiența era superbă.

În sfârșit avem un trailer oficial pentru Avatar: The Way of Water, care apare pe 16 decembrie la cinema. Trailerul a apărut peste tot, fanii îl apreciază, all good. Ce mi se pare ciudat, cel puțin la trailer, este că pare CGI 100%, totul generat pe calculator. Poate a fost făcut intenționat trailerul astfel, în fond trebuie să atragă și generațiile noi la cinema, nu doar nostalgicii, dar cred că asta e filmul, desene animate pentru adulți. Cel puțin încă 3 filme.

P.S: evident că voi merge să îl văd. 🙂

Recomandă

2 Comentarii

  1. Îmi aduc aminte ce efervescență a creat la lansare Avatar. Cred că a fost primul film din viața mea văzut la IMAX. Acum mă lasă absolut rece, probabil o să îl văd la ProTV peste 2-3 ani. De altfel, majoritatea filmelor din ziua de azi mă cam lasă rece, prefer oricând o „vechitură”. Oare am îmbătrânit sau m-am maturizat? 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *