fbpx

10 erori in intretinerea blogului

Din Cotidianul:
1. Surprize, surprize. Animatia prea dinamica de pe blog poate deveni obositoare, iar efectele muzicale se transforma intr-o surpriza neplacuta pentru cei ce acceseaza blogul cind sint la serviciu.

2. „O dam anonima!“. Lipsa de transparenta scade increderea cititorilor in pertinenta informatiei de pe blog. Asadar, contactul si identitatea autorului nu au voie sa lipseasca.

3. Sex-appeal. Cind se pune problema alegerii aspectului grafic al blogului, utilizatorii prefera solutiile cele mai simple, fara sa le mai adapteze la continutul dorit.

4. Profesionalism. Un blog profesionist nu are ce cauta pe o platforma de blogging. Locul lui este pe propriul domeniu.

5. Jaloane. Uneori lipsesc organizarea tematica a informatiei si linkurile spre subiectele mai importante, care ar putea ajuta vizitatorul sa se orienteze mai bine.

6. Postari sporadice. Postarile trebuie sa fie facute in acelasi ritm, pentru fidelizarea vizitatorilor.

7. Inghesuiala advertoriala. Prea multe reclame pe blog, risipite in toate colturile, pun pe fuga eventualii curiosi care nu reusesc sa acceseze cum trebuie continutul postat.

8. Prea multe ferestre. Pentru a nu fi parasiti de vizitatori, unii bloggeri opteaza pentru deschiderea linkurilor in noi ferestre, ceea ce, de obicei, agaseaza navigatorii de pe net.

9. Feed-back. Ca si cum ar posta doar de amorul artei, unii bloggeri uita sa mai verifice traficul si temele cele mai vizitate.

10. Momeala. In locul unor disertatii extrem de lungi, bloggerii si-ar vinde marfa mai bine daca si-ar exploata subiectul pas cu pas, angrenind si cititorii in dezvoltarea temei.

Articolul e bunisor, dar ar mai trebui adaugata aici si lipsa de originalitate a continutului, de care sufera multe bloguri! 🙄

Recomandă

4 Comentarii

  1. Recent Posts Dupa Europarlamentare Cautari blog 29.11.2007 Prostul si Hummerul10 erori in intretinerea bloguluiComentarii fară nofollow Videoclip Morandi – Angels Efectele samponului Culturist la 7 ani Fund de vedeta Poze cu Iulia Sambotin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *