fbpx

Ideea din spatele aplicației e super tare, în condițiile în care panotajul stradal e o metodă de promovare destul de greu accesibilă din punct de vedele al tarifelor pentru companiile mici sau pentru cei care vor să transmită un mesaj cuiva printr-un panou stradal – www.thepolesociety.com.

thepole2

Joi, 28 noiembrie, poți testa în premieră în București, gratuit, timp de 24 de ore, prima soluție de advertising de pe mobil pe outdoor digital (DOH) creată de The Pole Society, un start up românesc. Afișul de promovare al unui eveniment, al unui produs sau pur și simplu un mesaj pentru a te face auzit în centrul orașului devin vizibile rapid și fără niciun cost în peste 40 de ecrane de OOH digital din Capitală, pe tot parcursul zilei de joi.

Noua soluție este disponibilă oricărui utilizator care descarcă aplicația la nivel local și internațional. Întregul procesul durează între 30 de secunde și câteva minute și presupune crearea unui poster direct în telefonul mobil și urcarea lui pe un ecran digital din centrul Bucureștiului.

Platforma prezentată în premieră de către The Pole este lansată în parteneriat cu mobilPay MasterCard Mobile, prima soluție de plăți cu telefonul mobil din România, dezvoltată de Netopia mobilPay, liderul pieței de microplăți prin telefonul mobil și Phoenix Media, prima companie specializată în outdoor digital, cu peste 10 ani de experiență în industria de advertising din Romania. The Pole devine de acum cea mai rapidă și accesibilă soluție pentru a distribui conținut promoțional pe ecranele digitale din centrul orașului.

Oricine își instalează aplicația, în orice colț al lumii întregi, poate să urce postere care sa devina vizibile in peste 40 de ecrane digitale din București. Pașii sunt simpli : se descarcă aplicația The Pole (momentan iOS, Android în curând), se încarcă un poster deja existent sau se creează de la zero cu ajutorul unei palete de funcții grafice și în câteva minute posterul este vizibil pe un ecran digital selectat din lista disponibilă pentru București.

”Aceasta este prima soluție care îți conectează telefonul mobil la un ecran de outdoor în timp real. Este ușor de folosit, personalizată pentru nevoile specifice ale consumatorului, flexibilă și accesibilă. Suntem entuziasmați de potențialul acestui instrument si așteptăm cu interes reacțiile după testarea sa. Scopul nostru este să conectăm orașele din lumea întreagă, așa că stați pe aproape pentru a ne urmări; nu vom înceta să surprindem.”, afirmă Bogdan Savonea, co-fondator The Pole.

Pentru moment, aplicația acoperă peste 40 de ecrane digitale în București, urmând să devină valabilă și în alte destinații precum New York sau Dubai, începând cu 2014.

Prezentare video:

Cât va costa afișarea reclamelor:

Tarifele încep de la 8,5 euro/4 ore, interval în care afișul rulează câte 10 secunde la un interval de 3 minute.

Dacă va prinde la public sistemul cred că va schimba puțin piața panotajului stradal, acum depinde mult și de orașele pe care le vor acoperi și tarifele percepute pentru afișarea reclamelor pe panouri. Cum vi se pare ideea?

6 Comentarii

  1. foarte misto, imi pare un pret decent dar din pacate au pornit asa cum pornesc multe startupuri doar cu o versiune de iPhone; de ce, cand de la S3 incoace sunt atatea telefoane android HQ ?!

    • Pentru că utilizatorii de iPhone cheltuie de câteva ori mai mult pe aplicații decât cei de Android și pentru că e mai ușor să dezvolți pe iOS, deci riscurile sunt mai mici, șansele de a face bani mai multe. Părerea mea.

      • LOL, depinde ..e mai usor sa gasesti programatori de iPhone care sa-ti faca treaba, posibil; la riscuri nu stiu la ce te referi; e drept ca cei cu iphone cumpara mult mai des decat cei cu android dar asta daca e sa facem comparatii distorsionate, pentru ca un cumparator de s4 are cam acelasi buget cu unul de iphone 5s si in plus mie imi pare prostesc sa nu utilizezi viralitatea aplicatiei pe android chiar pentru a te face cunoscut tot utilizatorilor de iPhone

        n-am iPhone ca as fi inercat-o.. ma gadesc sa imi iau unul si sa-l tin acolo doar pentru testat aplicatii interesante ce nu apar pe android :))

Lasă un comentariu