fbpx

În România evenimentele care rezistă de la un an la altul și ajung să devină o tradiție sunt tot mai puține, cu atât mai mult cele nișate pe marketingul online. Marketingul online nu înseamnă doar promovare pe Facebook sau afișare de bannere pe site-uri, cum ar crede mulți. Dar probabil voi știți deja asta.

Dacă știți cu ce se mănâncă marketingul online și vreți să aprofundați subiectul, să învățați mai multe despre promovare online, optimizarea bugetului și strategii de marketing eficiente pe internet ar trebui să vă uitați pe agenda Digital Marketing Forum.

Cea de-a opta editie are loc pe 26 – 27 februarie la Crowne Plaza Hotel în București, sunt două zile de seminarii și conferințe despre cele mai bune soluții de promovare online, optimizarea bugetului și strategiile de marketing ce generează rezultate vizibile.

26 februarie
Prima zi cuprinde doua conferinte despre schimbarile prin care trece marketingul digital in Romania si sase seminarii interactive, despre noi idei de promovare online, campanii de marketing multi-channel si strategii de crestere a vanzarilor prin campanii de promovare online.

27 februarie
A doua zi este dedicata workshop-ului avansat de marketing digital sustinut de Remco van der Beek, trainer cu peste 15 ani de experienta in comunicare si promovare online. Vor fi prezentate cele mai noi canale de online marketing, inclusiv engine marketing, display advertising si social media marketing.

Sunt mulți speakeri buni, cu zeci de ani de experiență în spate. Evenimentul costă ceva bănuți, dar dacă lucrați într-o companie care acordă importanța cuvenită online-ului șeful va înțelege. Până pe 7 februarie participarea costă mai puțin.

Digital Forum

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

Lasă un comentariu