fbpx

Cum să vizionezi Netflix cu reclame, fără reclame 😅

Apropo de știrea cum că Netflix va introduce un abonament mai ieftin, cu reclame, am încercat și eu o glumiță, anticipând că în topul căutărilor pe Google din 2022 va fi și Cum să vizionezi Netflix cu reclame fără reclame 😅.

Râdem, glumim, dar concurența pe zona serviciilor de streaming e acerbă și la noi, nu degeaba Disney ne tentează cu abonamente pe un an, știe că utilizatorii încep să folosească serviciile alternativ, câte o lună.

Cât despre abonamentele de streaming cu reclame, mi se pare ok să existe, dacă sunt și utilizatori dispuși să plătească pentru ele. Din ce văd ofertele sunt la jumătate de preț dacă te uiți și la reclame, Hulu a prins bine în State cu astfel de abonamente.

Eu nu aș plăti pentru streaming dacă conține și reclame, e unul din motivele pentru care prefer să le las pe fete la HBO Max sau Netflix în defavoarea televiziunii clasice – mai puține reclame, mai puține tentații și consumerism.

Voi ați plăti pentru Netflix sau alt serviciu de streaming cu reclame, dacă ar fi mai ieftin?

Recomandă

2 Comentarii

  1. Eu te intreb, insa, invers: ca om situat de cealalta parte a baricadei nu ai profita de reclamele de pe netflix? Nu ti-ai promova brandurile pt care lucrezi?

    Si, dupa ce ai face asta, nu ti-ai incuraja prietenii sa isi faca un astfel de abonament?

    Serios intreb. Mi se pare o provocare mare pt un advertiser. Gandeste-te: reclama in functie de gusturile cinefile. Sounds great!

    • Dacă aș avea un brand pe target da, probabil aș testa, mai ales pentru notorietate la nivel național, public din clasa medie și superioară. Nu cred că vor fi targetari pe filme, ci mai degrabă reclame similare celor TV. Dar vom vedea…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.