fbpx

Alte concursuri pentru bloggeri si bloggerite

Visurat si IasiPlus organizeaza un concurs, avand ca premii un laptop Asus Eee, un Aparat foto Canon, un stick de 8Gb si un mp3 player. Gasiti mai multe detalii AICI.

Tiberiu organizeaza editia a doua a concursului Cea mai sexy bloggerita. Daca esti bloggerita si te simti sexy, gasesti AICI mai multe detalii despre inscriere, care se poate face pana pe 29 Mai! Deocamdata, dintre cele inscrise, me likes Jamilla, are cea mai reusita fotografie:

Recomandă

7 Comentarii

  1. Maaaaaarius, ce surpriza pt mine…. vrei sa ma faci sa ma inrosesc… nu o consider cea mai reusita fotografie, chiar asta sunt eu… azi creata (de la mama natura), maine cu parul drept facut la coafor (cum am cealalta foto, de la mine din blog)…. si tot asa 😉 Marius, esti un dragut, ce sa mai si zic, m-ai surprins!!! 😉 te pupa Jamilla

  2. mda, multe concursuri. sunt curios cine o sa castige la blogerite.
    sper sa se evalueze corect, adica sa se ia in considerare popularitatea blogului, comentarii, modul de scriere, si sa nu se faca in stilul concursurilor facute in campanie de partidele politice.

  3. auzi marius… o fi vorba de cea mai sexi…dar a nu se confunda cu vorba aia “sexi dar proasta”…ajungem la polemici 😉 inca ma gandesc daca e bine ca am fost inscrisa au ba… ca ma trezesc apoi cu suturi pe partea de minte…..

  4. Relax, eu ma refeream la faptul ca popularitatea nu ar trebui sa fie relevanta, tocmai pentru a da o sansa si bloggeritelor noi.

    Daca era un concurs de scris, era alta chestie..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *