fbpx

Apeluri video pe Facebook prin Skype?

Cam asta se bănuiește că va fi anunțul de săptămâna viitoare de la conferința organizată de Facebook. Cred că evenimentul a fost anunțat mult mai repede datorită Google Hangouts, serviciul de apeluri video din Google Plus.

Facebook will launch a new video chat product, powered by Skype, that works in browser. Suddenly those chat icons in the invitation have a lot more meaning. The product has been built on Skype and will include a desktop component.
Sursa

Prea multe lansări, prea multe funcții, prea multă informație? Sunt de acord, dar nu trebuie neapărat să folosim tot ce apare, să alergăm după toate noutățile, ci să descoperim care din noile funcții ne sunt utile și cum ne pot ele ajuta în comunicarea cu ceilalți.

De exemplu Google Hangouts mi se pare foarte util pentru că poți efectua apeluri video în grup direct în browser. Nu folosesc Google Talk, dar voi folosi Google Hangouts când vreau să fac o videoconferință cu mai multe persoane, dacă serviciul va functiona fără probleme, cum mi se mai întâmplă uneori cu Skype (blocaje, imaginea neclară, sunet întrerupt etc).

Dacă și Facebook va oferi asta săptâmâna viitoare, în colaborare cu Skype, se anunță o bătălie strânsă pe facilități, din care noi, utilizatorii finali, nu avem decât de câștigat apeluri video la o calitate net superioară celei actuale.

Până acum pentru mine Skype este principalul program utilizat când vine vorba de apeluri video în ciuda lipsurilor menționate, voi ce aplicație folosiți pentru apeluri video?

Recomandă

Un comentariu

  1. Deja m-am plictisit de Google +. Oamenii vor ramane in zona in care s-au obisnuit si probabil Facebook pare o solutie rezonabila mai ales ca este imbunatatita in mod constant. Mi se pare ca Google incearca solutii pe un teren deja batatorit de altii si asta spune multe. Si cifrele sunt de partea celor de Facebook si desi rata de crestere s-a diminuat in tarile dezvoltate, in tarile din lumea a doua si a treia, continua sa creasca odata cu rata de penetrare a internetului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *