Blogmeet luni seara în Iași cu toți bloggerii din Expeditia verde

No, știți că sunt implicat în Expediția verde, unde reprezint Iașul cu succes, zic eu. Ce nu stiti voi e că în ultima etapă, de săptămâna viitoare, toti bloggerii vor face un tur al țării la volanul Clio-ului. Voi avea în continuare nevoie de ajutor pentru a descoperi niște indicii de pe traseu (nici eu nu știu încă care sunt) și da, mai am niște premii pentru voi.

Până atunci însă am o veste și mai tare. Eftimie, Chinezu și Andrei Crivat ajung luni seara, acu pe 4 iulie la Iași, pentru că ei sunt mai harnici și încep de luni treaba, nu ca mine, care mă las pe final. Eu propun să facem un blogmeet la Pizzeria Domnească, să le arătăm că bloggerii din alte orașe sunt întâmpinați cum trebuie la Iași de comunitatea locală. Poate să vină oricine, dar să anunțați aici în comentarii.

blogmeet expeditia verde

Eu zic să ne adunăm la 6:30 în fața Palatului ca să admiram puțin toate mașinile la un loc (e prima dată când se întâmplă asta) iar de la 7 seara ne strângem la Pizzeria Domnească, 10 metri mai încolo, cel mai probabil la terasă, ca să ne bucurăm de răcoare, de  o bere rece și niște discuții cu oameni faini.

Luni seara pe 4 iulie, 6:30, în față la Palat, toti bloggerii din Expeditia verde la un loc. Cine mai vine la blogmeet? Lăsați un comentariu, să stiu dacă trebuie să fac rezervare.

Recomandă prietenilor!32
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
QuadroQ
Vizitator

Incep prin a-mi cere scuze ca n-am mai ajuns la cartare, desi intentionam. La fel, intentionez sa vin si la blogmeet-ul asta, dar sper sa nu se repete figura si sa nu ajung. Nu-s cel mai ocupat om din lume, dar cand trebuie sa fii in alta parte… trebuie! Sper sa ne vedem Luni

HaiPa
Vizitator

Vin sa va lipesc stickere pe masini 🙂

Iustinian
Vizitator

Știu că scuzele nu te ajută prea mult, dar îmi pare rău că n-am reușit să ajung azi, dar vin la blogmeet, și facem o „ședință foto” cu bloggerii verzi. 🙂

cipoc
Vizitator

hai ca vin si eu:)

acsel
Vizitator

Vinim vinim!

paulpadurariu
Member

Vin si eu 🙂

Mack
Vizitator

Din pacate luni plec la Bistrita, ratez intalnirea. La naiba….

girmacearazvan
Member

Prezent

Cristian China Birta
Vizitator

sa puneti berea la rece, mah, ca o sa imi fie o sete de pe drum de foioioioioi :))

trackback

[…] masă ajung în Iași, unde vine și Eftimie, și Crivăț, așa că facem echipă completă cu Mariusesscu, de la care puteți afla și locul unde ne întâlnim la bere 🙂 Share var btn_style = […]

Andrei Bibire
Vizitator

Inscris, pot sa vin cu lanterna ? :))

brindushi
Member
brindushi

pare-a fi un “guys-meeting”…fetele se asteapta invitate;))

Iustinian
Vizitator

Da chiar, Marius, dacă ești draguț, adu-mi te rog lanterna câștigată. Cât despre fete, am văzut că mai toate au dat „attending” la degustarea de vin de vineri. :))

Dacian
Vizitator

Sanse 50-50 sa ajung…

OMUL SIMPLU
Vizitator

Pfff vii si din expeditia din Polul Nord cand se aduna atata lume faina la iasi. Mai ales la terasa o sa fie ceva fain. Bere si lume buna cum sa ratezi asa ceva. Mariuse cred ca vin si eu,al mai minorel din breasla imi luati si mie o bere nu fiti rai. OmulSimplu…prezent!

Amelia
Vizitator
Amelia

N-am blog, dar am susţinut şi urmărit campania îndeeaproape. Vin şi eu să vă văd. Felicitări!

Andrei Bibire
Vizitator

Vine si Sorin, colegu` de blog

alext_1020
Member

Ok… count me in.

anda_elena
Member

Confirm – ca dupa trei ani fara 19 zile de ‘Sapte pietre’ voi participa la primul blogmeet din viata mea 🙂

QuadroQ
Vizitator

Pot sa intarzii un pic ? Merge ?

Maria
Vizitator
Maria

Have fun u guys! Nu pot ajunge, dar tare as fi vrut sa fiu si acolo.