fbpx

Blogmeet luni seara în Iași cu toți bloggerii din Expeditia verde

No, știți că sunt implicat în Expediția verde, unde reprezint Iașul cu succes, zic eu. Ce nu stiti voi e că în ultima etapă, de săptămâna viitoare, toti bloggerii vor face un tur al țării la volanul Clio-ului. Voi avea în continuare nevoie de ajutor pentru a descoperi niște indicii de pe traseu (nici eu nu știu încă care sunt) și da, mai am niște premii pentru voi.

Până atunci însă am o veste și mai tare. Eftimie, Chinezu și Andrei Crivat ajung luni seara, acu pe 4 iulie la Iași, pentru că ei sunt mai harnici și încep de luni treaba, nu ca mine, care mă las pe final. Eu propun să facem un blogmeet la Pizzeria Domnească, să le arătăm că bloggerii din alte orașe sunt întâmpinați cum trebuie la Iași de comunitatea locală. Poate să vină oricine, dar să anunțați aici în comentarii.

blogmeet expeditia verde

Eu zic să ne adunăm la 6:30 în fața Palatului ca să admiram puțin toate mașinile la un loc (e prima dată când se întâmplă asta) iar de la 7 seara ne strângem la Pizzeria Domnească, 10 metri mai încolo, cel mai probabil la terasă, ca să ne bucurăm de răcoare, de  o bere rece și niște discuții cu oameni faini.

Luni seara pe 4 iulie, 6:30, în față la Palat, toti bloggerii din Expeditia verde la un loc. Cine mai vine la blogmeet? Lăsați un comentariu, să stiu dacă trebuie să fac rezervare.

Recomandă

32 Comentarii

  1. Incep prin a-mi cere scuze ca n-am mai ajuns la cartare, desi intentionam. La fel, intentionez sa vin si la blogmeet-ul asta, dar sper sa nu se repete figura si sa nu ajung. Nu-s cel mai ocupat om din lume, dar cand trebuie sa fii in alta parte… trebuie! Sper sa ne vedem Luni

  2. Știu că scuzele nu te ajută prea mult, dar îmi pare rău că n-am reușit să ajung azi, dar vin la blogmeet, și facem o „ședință foto” cu bloggerii verzi. 🙂

  3. Da chiar, Marius, dacă ești draguț, adu-mi te rog lanterna câștigată. Cât despre fete, am văzut că mai toate au dat „attending” la degustarea de vin de vineri. :))

  4. Pfff vii si din expeditia din Polul Nord cand se aduna atata lume faina la iasi. Mai ales la terasa o sa fie ceva fain. Bere si lume buna cum sa ratezi asa ceva. Mariuse cred ca vin si eu,al mai minorel din breasla imi luati si mie o bere nu fiti rai. OmulSimplu…prezent!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *