Blogmeet luni seara în Iași cu toți bloggerii din Expeditia verde

No, știți că sunt implicat în Expediția verde, unde reprezint Iașul cu succes, zic eu. Ce nu stiti voi e că în ultima etapă, de săptămâna viitoare, toti bloggerii vor face un tur al țării la volanul Clio-ului. Voi avea în continuare nevoie de ajutor pentru a descoperi niște indicii de pe traseu (nici eu nu știu încă care sunt) și da, mai am niște premii pentru voi.

Până atunci însă am o veste și mai tare. Eftimie, Chinezu și Andrei Crivat ajung luni seara, acu pe 4 iulie la Iași, pentru că ei sunt mai harnici și încep de luni treaba, nu ca mine, care mă las pe final. Eu propun să facem un blogmeet la Pizzeria Domnească, să le arătăm că bloggerii din alte orașe sunt întâmpinați cum trebuie la Iași de comunitatea locală. Poate să vină oricine, dar să anunțați aici în comentarii.

blogmeet expeditia verde

Eu zic să ne adunăm la 6:30 în fața Palatului ca să admiram puțin toate mașinile la un loc (e prima dată când se întâmplă asta) iar de la 7 seara ne strângem la Pizzeria Domnească, 10 metri mai încolo, cel mai probabil la terasă, ca să ne bucurăm de răcoare, de  o bere rece și niște discuții cu oameni faini.

Luni seara pe 4 iulie, 6:30, în față la Palat, toti bloggerii din Expeditia verde la un loc. Cine mai vine la blogmeet? Lăsați un comentariu, să stiu dacă trebuie să fac rezervare.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
32 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
QuadroQ

Incep prin a-mi cere scuze ca n-am mai ajuns la cartare, desi intentionam. La fel, intentionez sa vin si la blogmeet-ul asta, dar sper sa nu se repete figura si sa nu ajung. Nu-s cel mai ocupat om din lume, dar cand trebuie sa fii in alta parte… trebuie! Sper sa ne vedem Luni

HaiPa

Vin sa va lipesc stickere pe masini 🙂

Iustinian

Știu că scuzele nu te ajută prea mult, dar îmi pare rău că n-am reușit să ajung azi, dar vin la blogmeet, și facem o „ședință foto” cu bloggerii verzi. 🙂

cipoc

hai ca vin si eu:)

acsel

Vinim vinim!

Paul

Vin si eu 🙂

Mack

Din pacate luni plec la Bistrita, ratez intalnirea. La naiba….

Razvan Girmacea

Prezent

Cristian China Birta

sa puneti berea la rece, mah, ca o sa imi fie o sete de pe drum de foioioioioi :))

[…] masă ajung în Iași, unde vine și Eftimie, și Crivăț, așa că facem echipă completă cu Mariusesscu, de la care puteți afla și locul unde ne întâlnim la bere 🙂 Share var btn_style = […]

Andrei Bibire

Inscris, pot sa vin cu lanterna ? :))

brindushi

pare-a fi un “guys-meeting”…fetele se asteapta invitate;))

Iustinian

Da chiar, Marius, dacă ești draguț, adu-mi te rog lanterna câștigată. Cât despre fete, am văzut că mai toate au dat „attending” la degustarea de vin de vineri. :))

Dacian

Sanse 50-50 sa ajung…

OMUL SIMPLU

Pfff vii si din expeditia din Polul Nord cand se aduna atata lume faina la iasi. Mai ales la terasa o sa fie ceva fain. Bere si lume buna cum sa ratezi asa ceva. Mariuse cred ca vin si eu,al mai minorel din breasla imi luati si mie o bere nu fiti rai. OmulSimplu…prezent!

Amelia

N-am blog, dar am susţinut şi urmărit campania îndeeaproape. Vin şi eu să vă văd. Felicitări!

Andrei Bibire

Vine si Sorin, colegu` de blog

Alex

Ok… count me in.

anda_elena

Confirm – ca dupa trei ani fara 19 zile de ‘Sapte pietre’ voi participa la primul blogmeet din viata mea 🙂

QuadroQ

Pot sa intarzii un pic ? Merge ?

Maria

Have fun u guys! Nu pot ajunge, dar tare as fi vrut sa fiu si acolo.