fbpx

Oare cum e să primești o mașină ⚡ electrică cadou de 🎄Craciun de la Enel?

Când vă spuneam că vom auzi tot mai des despre mașini electrice credeați că glumesc? Majoritatea ne gândim de Crăciun la cadouri mai apropiate de nevoile noastre, dar cum ar fi să primești cadou de sărbători o mașină electrică? Asta a primit doamna Georgeta Barca din Bacău ieri de la Enel, un Renault Zoe electric și o stație de încărcare pentru acasă.

Ea a participat la campania Enel, achiziționând un abonament Enel Fix Asigurat cu energie electrică la preț fix timp de 12 luni, și a câștigat mașina, pe care a primit-o ieri. Cel mai mult m-a impresionat faptul că se bucura ca un copil mic care a primit jucăria preferată de la Moș Crăciun, semn că astrele chiar s-au aliniat și premiul a ajuns la cine trebuia.Dar nu trebuie să mă credeți pe mine, că am și filmat.

Am fost la acordarea premiului, cu ocazia asta am aflat și despre magazinul Enel din Bacău, pe Ștefan cel Mare, fix lângă Mall. Magazin e impropriu spus, de fapt arată ca un showroom fain pentru gadgeturi, că acum totul e legat de tehnologie.

Cei de la Enel mai multe tipuri de abonamente pentru electricitate și gaze, plus centrale termice sau boilere electrice ce pot fi cumpărate direct online, în rate,  și în 2019 mi se pare logic să oferi servicii și produse conexe clienților, e mai ușor și pentru clienți să cumpere centrala termică de la compania care le furnizează și gazul, sau să ia un boiler pe factura de la energie electrică.

Erau mai mulți consultanți în magazin, dar nu am reușit să vorbesc cu ei, că eram un pic ocupat cu Renault Zoe și acordarea premiului către doamna Georgeta. Am și eu niște amintiri frumoase cu Renault, prima mașină electrică condusă de mine a fost un Renault Kangoo în 2011, la uzina lor din Franța.

Am reținut totuși că la Enel au un abonament apreciat de mulți clienți, Enel Fix Relaxat, care oferă un preț avantajos la energia electrică și 2 intervenții de urgență pe an la instalațiile electrice sau la cele de alimentare cu apă, desfundarea instalației de canalizare a apei, lăcătușerie, repararea boilerelor electrice.

Ca om care chiar azi a avut probleme cu instalația electrică în casă din cauza firelor topite la panoul electric vă zic sincer că nu mi-ar strica un astfel de abonament. Nu știți ce greu este să găsești un electrician bun în ziua de azi, și cred că e fain tare să știi că ai incluse intervențiile în abonament.

În cazul furnizării gazelor naturale, puteți alege Enel Gaz, un produs cu un preț fix pentru o perioadă de 12 sau 24 de luni. Nu mai știu cum stă treaba cu gazele, dar eu am impresia că de la an la an plătesc facturi mai mari, deci nu ar strica un pic de liniște timp de doi ani.

Acum e relativ simplu să îți schimbi furnizorul de energie electrică sau gaz, ai nevoie doar de copia cărții de identitate și actul de propietate al apartamentului sau o declarație pe propria răspundere cum că locuiești acolo, dar din comoditate nu mi-am făcut timp pentru a merge să cer oferte de la mai mulți furnizori, să le compar.

S-ar putea să fiu tentat chiar de oferta Enel, mai ales că magazinul din Bacău e la 5 minute de birou, ceea ce spre rușinea mea nu știam,. Probabil după sărbători trag o fugă la ei, să văd ce oferă față de furnizorul actual, poate schimb furnizorul.

Dacă vă bate gândul și pe voi să vă schimbați furnizorul de gaz sau energie electrică și vreți să cereți oferte vedeți că Enel are o reţea extinsă de magazine la nivel naţional, lista completă a acestora este disponibilă pe www.enel.ro.  Au peste 3 milioane de clienți la nivelul întregii țări.

La cum evoluează lucrurile în domeniul furnizorilor de energie electrică nu m-ar mira ca în 10-15 ani când voi merge să îmi schimb contractul la curent consultantul să mă întrebe: Domnul Sescu, nu vreți și o mașină electrică inclusă în abonament? Ieftin. 🙂

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *