fbpx

Ce le-a spus Arnold Schwarzenegger rușilor

I-am dat share peste tot ieri, îl las și aici. Nu credeam că tipul e un orator foarte bun, deși îl urmăresc pe Instagram. Totuși, mesajul lui Arnold Schwarzenegger adresat direct rușilor e simplu, plin de compasiune și mai ales, foarte sincer. Evident, nu va schimba multe în politica rusă, dar e posibil să schimbe mentalitatea unor ruși.

Încă două chestii. Contul de Twitter al lui Arnold era unul din cele 22 de conturi urmărite de contul oficial al președintelui Rusiei. Yuri Vlasov, cel care l-a inspirat pe Arnold, a fost candidat la alegerile prezidențiale din Rusia în 1996, împotriva lui Boris Elțîn.

Recomandă

6 Comentarii

  • L-am urmărit și când era guvernator, avea discursuri bune, dar credeam că erau scrise de echipa lui. Acum mi s-a părut sincer, că a vorbit din inimă. Posibil să îmi schimb opinia.

 1. Pe mine m-a cam deranjat mesajul lui Arnold.

  Dacă eram noi atacați și eram în situația Ucrainei (bine, nu se compară, noi nu avem de ce am fi luptat și din alte motive, fără să invoc NATO, UE…), mie ca român nu mi-ar fi convenit cum îi mângâie pe creștet, șoptându-le agale: „Haide, mă, nu-i mai facă rău lu’ ăla, hai să-ți povestesc când eram prieten cu tac-tu și bunicu-to, când eram toți tineri.”

  Prea puțin a vorbit de Ucraina și mult, prea mult, cât de prietenos și „de gașcă” îi știe el pe ruși.
  Sunt singurul care a observat asta?

  Dpdv al marketingului (că tot ai blogul dedicat, o parte, pentru așa ceva), mie îmi displace. Dacă eram ucrainian, cu atât mai mult.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *