fbpx

Aurică Pui de Aur devine FermaDor

Citesc la Adi despre rebrandingul produselor comercializate de Rom Trading Company. Pana acum ele erau vandute sub brandul Aurică Pui de Aur, care Aurica intre noi fie vorba, semana perfect cu Foghorn LegHorn, cocosul de la Warner Bros. Noua imagine si noul brand, FermaDor, este mult mai buna. Excelenta chiar.

Singura problema este ca noul brand sub care vor fi vandute produsele de pui seamana perfect cu Arturo’s, un brand din Venezuela, care activeaza in acelasi domeniu.


Aurică Pui de Aur devine FermaDor
În urma unei analize de brand şi a unui audit intern şi extern, Rom Trading Company a iniţiat un proces de rebranding al mărcii Aurică Pui de Aur. Astfel, aceleaşi produse de calitate pe care clienţii le-au recunoscut de peste 10 ani sub eticheta Aurică Pui de Aur, se regăsesc începând cu luna septembrie 2009 sub denumirea FermaDor.

Cred ca noua imagine li se potriveste, doar ca au gresit denumirea brandului, care trebuia sa fie Furt de Aur, nu FermaDor. Astfel si clientii se obisnuiau mai usor cu noile ambalaje.

Recomandă

3 Comentarii

  1. Ii cunosc pe patroni . Sunt niste hoti. Isi bat joc de oameni in ultimul hal. Banii de la Sapard tot prin furt i-au luat…… Pe bune.
    Aurica……Hoti de aur

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *