fbpx

Auto.ro te trimite într-un weekend la munte dacă postezi o recenzie

Prin vară scriam pe blog despre aplicația lansată de Auto.ro, foarte utilă dacă călătorești prin țară și vrei să găsești rapid cele mai apropiate benzinării, spălătorii, taxi, parcări, service-uri, ITP, Piese Auto, dezmembrări, Rent a car, firme de asistență rutieră, constatări accidente, Școli de șoferi și mai nou, pensiuni. În plus în aplicație găsiți și anunțurile de vânzare mașini.

Gândiți-vă că sunteți la volan și nu vreți să filtrați informațiile din Google Maps, nu vreți să încercați căutările locale pe Google pierzând timp, aveți nevoie de rezultate relevante, rapid. Pe scurt, dacă călătoriți cu mașina ar trebui să aveți instalață aplicația pe telefon.

În plus acum aveți o motivație suplimentară să descărcați și să folosiți aplicația: puteți câștiga  unul din cele trei weekend-uri la munte  oferite împreună cu infopensiuni.ro sau o alarmă Viper cu pornirea motorului din telecomandă, dacă postați o recenzie la una din locațiile din aplicația Auto.ro, disponibilă atât pentru iOS cât și pentru Android.

Castiga cu aplicatia Auto.ro

Pași sunt simpli:

  • instalați aplicația Auto.ro pe smarphone-ul vostru;
  • adaugați o recenzie la o pensiune, service auto, spălătorie etc;
  • sunteși înscriși în concurs, data limită de participare e 6 ianuarie 2013, iar dacă postați mai multe recenzii aveți mai multe șanse de câștig;

Mai multe detalii găsiți pe www.auto.ro/concurs.

Bonus, special pentru cititorii mei: puteți câștiga 1 noapte de cazare cu mic dejun inclus la pensiunea White Horse din Predeal (*** stele), disponibilă în perioada ianuarie – februarie 2013, la o dată aleasă de voi.

Tot ce trebuie este să dați share pe Facebook la acest articol, share-ul să fie public, iar în comentarii să postați linkul către share-ul dat, pentru a vă înscrie în concurs. Pe 28 decembrie voi extrage prin random.org câștigătorul și îl voi anunța tot aici în articol.

Pentru a face rost de linkul către Share-ul vostru, link care trebuie lăsat aici în comentarii, faceți clic pe data de deasupra share-ului, cum e subliniat cu negru în imaginea de mai jos, și copiați linkul din bara de adrese:

fb share

Ce spuneți, v-am convins să testați aplicația Auto.ro?

Update: câștigătorul este Cristi, am pus mai jos clipul video cu extragerea. Mulțumesc tuturor pentru participare.

Recomandă

14 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *