fbpx

Nu am date foarte recente, dar în 2012 Gmail avea 425 de milioane de utilizatori și era cel mai utilizat serviciu de email, probabil acum sunt pe la 500-600 de milioane. Recent Gmail a introdus o nouă opțiune, auto dezabonarea, prin introducerea unui buton de dezabonare chiar la începutul emailurilor considerate de ei ca fiind comerciale.

To help solve this problem, we’re providing you with an unsubscribe tool for some messages. You’ll see the unsubscribe tool when you mark a message from particular types of mailing lists as spam. If the particular message is a misuse of a mailing list you like to receive, you can Report spam as usual. But if you never want to receive another message or newsletter from that list again, click Unsubscribe instead. We’ll send a request to the sender that your email address be removed from the list. It’s that simple!

De aici

O veste proastă pentru spammerii care ascundeau opțiunea de dezabonare din newslettere sau nici măcar nu o includeau. Abia aștept să fie disponibilă și la noi, în conturile mele încă nu a apărut. Cu ocazia asta poate se vor trezi la viață și cei care cumpără baze de date cu emailuri.

Dacă primiți newslettere la care nu v-ați abonat căutați butonul de Unsubscribe la începutul emailului, în teorie va fi mai ușor să ne dezabonăm și să raportăm mesajele de tip spam.

Foto via Cnet

9 Comentarii

  1. dacă ați citi pagina sursă (CNet) ațo observa că e o știre din 2009, neconfirmată nici până acum.
    Marius ar trebui să fie mai atent cu ce publică la capitolul “vești de ultimă oră”

Lasă un comentariu