fbpx

Sfaturi pentru Black Friday în 2018

Bogdan a scris un articol cu recomandări utile pentru magazinele online ce se pregătesc de Black Friday. am văzut și un To Do List la Canopy, eu mă gândeam că ar fi util și un articol cu recomandări pentru clienții, cei care scot banii. Prima recomandare, evident, este să nu vă cumpărați chestii de care nu aveți nevoie.

  1. Pregătiți din timp lista de gadgeturi și produse la care visați, ca să nu cedați cumpărăturilor de impuls. Ok, am stabilit că vrem să ne cumpărăm televizor, laptop și smartphone nou, atunci ne uităm doar după astea.
  2. Verificați prețurile din timp, ca să știți care e prețul maxim al produselor dorite. Bulina aia cu 50% reducere nu ajută, dacă magazinul compară cu prețul de la lansarea de acum 1 an. O extensie utilă pentru Chrome e Pricy, îți arată istoricul prețurilor din majoritatea magazinelor online de la noi.
  3. Pentru produsele care vă interesează gândiți-vă cam de la ce magazine vreți să le cumpărați, vedeți să aveți contul creat acolo, cardul băgat în cont și produsul adăugat în coșul de cumpărături, dacă apare la un preț bun e suficient să apăsați pe Cumpără.
  4. Repet, nu cumpărați orice prostie inutilă doar pentru că e la reducere, concentrați-vă pe produsele de care aveați deja nevoie.

Mai punem ceva pe lista de recomandări?

Recomandă

2 Comentarii

  1. Din pacate Black Friday-ul romanesc nu are nici o legatura cu reducerile. In strainatate conceptul de Black Friday este cu totul altul, reducerile chiar sunt reduceri…nu ca la noi, unde preturile se umfla artificial inainte cu 1-2 luni si apoi iti pun acea mare bulina cu reducere de 50% si defapt platim fix aceeasi suma sau uneori chiar mai mult pe produs decat ar fi in mod real…O teapa tipic romaneasca…

    • Nu aș zice că e țeapă. Legea spune că reducerile trebuie să fie afișate calculând de la cel mai mare preț cu care a fost vândut produsul de către magazin. Totuși, e treaba noastră să știm cât costă în mod normal produsul. Am cumpărat zilele astea un telefon ieftin de la Flanco, chiar era cel mai mic preț de până acum, pentru mine a fost ok, de exemplu, dar știam ce cumpăr, știam cât costă în mod normal.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *