fbpx

De Black Friday cumpără doar ce ai nevoie de la Otter (P)

În zilele următoare vom fi asaltați cu tot felul de oferte și promoții de Black Friday, dacă tot stăm în casă și facem mai mult shopping online. Sfatul meu e același ca și în anii anteriori, nu evitați promoțiile, dar făceți-vă din timp planul, urmăriți prețurile și cumpărați inteligent, ce aveți nevoie acum și pentru lunile următoare. De exemplu eu nu am nevoie de ghete, mi-am cumpărat anul trecut o pereche ok, dar mă interesează o pereche de pantofi sport, și dacă găsesc ceva ok îmi voi lua.

În primăvară mergeam mai mult prin magazine și am prins oferte ok la Tezyo, brandul de retail sub care Otter vinde încălțăminte la noi, i-am cumpărat Dianei o pereche de New Balance cu 200 lei.  Între 13 și 15 noiembrie vă recomand să intrați pe www.otter.ro/blackfriday. Deja au anunțat o parte din produsele ce vor fi la promoție pe pagina de teasing, și mi-a plăcut că au aceeași filozofie ca și mine, încurajează consumul responsabil, prin campania #doarceainevoie.

Voi ce produse urmăriți de Black Friday-ul românesc?

La Otter vor fi peste 4000 de modele la ofertă, în magazinele Otter Distribution și pe site. Au pregătit un stoc de peste 210.000 de produse cu prețurile reduse și vor avea cele mai bune prețuri din piață la modele de pantofi Epica, Nike, Otter, Pepe Jeans, Geox, Skechers, le veți găsi marcate cu Best Deals.

În plus au tras tare pe partea logistică ca să trimită comenzile cât de rapid se poate, garantează livrarea a peste 95% din comenzi până pe 20 noiembrie.

Faza e simplă, vă faceți planul pentru sezonul de iarnă și cel de primăvară, vedeți ce lipsește din garderobă la sectorul încălțăminte, vă uitați care sunt prețurile acum, și dacă de Black Friday apar la Best Deals go for it. Dacă vreți să aflați primii de ofertele de la Otter vă puteți abona prin email aici.

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *