fbpx

Blog ♫ Roll – karaoke cu bloggeri pe 9 decembrie

Unde sunt petrecerile cu bloggeri de altă dată, unde sunt blogmeeturile spontane, la care bloggerii veneau pentru că vroiau să se cunoască între ei, nu pentru că brandul X sau Y organiza un eveniment? Kristofer îmi spunea recent că în București nu prea se organizează blogmeeturi pentru că bloggerii se văd prea des unii cu alții în cadrul diverselor evenimente, conferințe, lansări de produse sau servicii unde sunt invitați.

Eu cred că și asta e o explicație valabilă, blogmeeturile se organizau acum câțiva ani mai ușor tocmai pentru că oamenii nu se știau între ei, eram la început. Între timp s-au închegat comunități, s-au legat prietenii, s-au demarat proiecte comune, deci e normal să nu mai fie același entuziasm. Plus că și noi am mai îmbătrânit, unii bloggeri au acum familii, joburi cu multe responsabilități, programe încărcate etc.

Totuși, dacă sunteți în București duminică 9 decembrie și vreți să mergeți la o petrecere cu bloggeri ca pe vremuri vă recomanda a treia ediție Blog ♫ Roll, o seară de karaoke cu tradiție în blogosferă, care are loc începand cu ora 19:00, în Route 66 (fost Coyote Cafe, pe Calea Victoriei nr. 48-50).

Evenimentul marchează relansarea site-ului CAT MUSIC (catmusic.ro) și lansarea unei aplicatii pentru telefoanele mobile cu ajutorul căreia îți poți exersa talentul la karaoke (iOS | Android). Deja s-au anunțat mulți bloggeri dornici de karaoke, deci cred că o să fie destul de aglomerat.

Intrarea la eveniment este libera, dar trebuie să lăsați un comentariu în pagina de inscriere de pe site-ul oficial. Am înțeles că la eveniment vor veni și Voltaj, Mandinga, Ruby, o să fie mișto dacă vor cânta live. Mai multe detalii pe www.blogandroll.ro, iar hastag-ul evenimentului pe Twitter este #blogandroll.

Apropo, recent la Iași a fost Blog Factor, o petrecere cu karaoke organizată de bloggerii ieșeni. Să nu spuneți că nu se întâmplă lucruri faine și în alte orașe.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *