Cum faci fericit un blogger de Valentine’s Day

Luna februarie e una grea pentru noi bărbații. Chiar dacă iubita va spune că nu vrea nimic de Valentine’s Day sau de Dragobete, tot trebuie să o uimești cu ceva. Și asta cred eu că e partea cea mai grea. Pe lângă faptul că timp de 2-3 săptămâni toate brandurile ne inundă cu fel de fel de apropouri despre cadourile pe care le putem face persoanei iubite, noi mai trebuie să mai fim și creativi, să o surprindem cu ceva inedit, nu cu un ursuleț de pluș sau niște bomboane. Și voi știți că e greu, eu nu am cunoscut până acum vreun tip care să se laude că știe el ce cadou să îi facă EI.

În condițiile astea, dacă vrei să faci fericit un blogger în luna februarie, de fapt dacă vrei să faci fericit orice bărbat, îi spui că nu trebuie să își mai facă griji pentru cadoul iubitei, se ocupă alții de el. Dacă alții sunt cei de la Pick N Dazzle e și mai bine.

Ce fac cei de la Pick N Dazzle? Tu completezi câteva informații despre ea, iar ei aleg produse cosmetice pe placul ei și i le trimit ambalate frumos, sau ți le trimit ție, dacă vrei să îi vezi expresia de pe față când deschide cadoul. Recunosc că m-a surprins pachetul primit acasă de la ei, dar și mai mult a surprins-o pe Mihalea. Că tot scria în mesaj că ar trebui să o surprind cu acest cadou, curierul s-a ocupat de asta pentru mine, dacă a ajuns acasă înaintea mea.

Și culmea, îi place cadoul, lucru care nu e chiar așa ușor de realizat. Deci cum ar veni, m-am scos. 🙂

 

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile