fbpx

Blogroll

Pentru cei care se vad trecuti la mine in Blogroll si stiu ca nu apar la ei, daca au amabilitatea sa ma treaca si ei in lista lor, pe bune ca nu ma supar!Evident, daca le place ce vad pe aici!
Pana acum eu nu am insistat sa apar in listele nimanui, daca i-a placut cuiva si m-a adaugat, foarte bine, daca nu, nu si gata.

P.S: Eu chiar ii citesc pe cei care apar in in lista mea de bloguri, pentru ca fiecare are ceva interesant de scris/aratat!

Recomandă

2 Comentarii

 1. Frate, e cam penibil asa sa ceri sa te puna lumea in blogroll. Aici nu e divizia A pe vremea lui nea Jean Padureanu si a lui Pinalti, cu reciprocitati :)))
  Daca lumea vrea sa te recomande pritenilor e altceva. Pana atunci mai las-o pe Britney 😛
  Have fun!

 2. Mentionez ca nu am obligat pe nimeni sa ma adauge, doar am spus ca, din cei din lista mea (care stiu ca vin si pe aici) daca considera vreunul ca le place blogul si vor sa ma adauge nu ma supar!Stiu ca isi verifica si ei traficul si sursele, deci…
  Am fost placut surprins sa constat ca unii m-au adaugat fara sa le cer eu asta(si insist asupra faptului ca nu oblig pe nimeni, cei care sunt in blogroll raman acolo), deci e de bine, poate am si ceva interesant pe aici!
  Cu Britney e alta poveste, eram interesat de ascensiunea si decaderea ei.
  Chiar m-a surprins cati au ajuns pe aici din cauza articolelor legate de ea, dar nu asta caut!
  Imi doresc ca cititorii sa si revina, nu doar sa ajunga din greseala pe aici.
  Sa ne auzim cu bine “frate”!

  P.S:Citesc si blogul tau pentru ca sunt interesante reclamele si tot ce e legat de marketing, deci tine-o tot asa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *