fbpx

Deja vestea circula prin blogosfera. Bobby a preferat sa vanda blogul, pentru ca acesta sa poata fi dezvoltat la adevaratul sau potential.

O analiza pertinenta o gasiti pe startups. 40.000 euro aproximativ e o suma mica, comparativ cu alte tranzactii online, dar daca se tine cont de investitiile efectuate in proiect pana acum, eu cred ca e destul, mai ales daca proiectul va fi dezvoltat.

Orlando sper ca va tine cont de faptul ca o mare parte din valoarea blogului este data de echipa! De exemplu, daca Cristina nu ar mai scrie acolo, probabil multi dintre cititori ar fi dezamagiti, iar comunitatea creata in jurul blogului va fi afectata.

Cel mai probabil, asa cum se intampla si in afara dupa vanzarile de bloguri colective, in echipa vor apare, in timp, si alti editori, pentru a creste numarul de articole, traficul generat de site si implicit veniturile obtinute! Ramane de vazut ce imbunatatiri vor fi aduse proiectului din punct de vedere al designului si facilitatilor oferite cititorilor.

Update: la cererea fanilor, pentru a nu va induce in eroare, mentionez ca afirmatia “40.000 euro aproximativ e o suma mica” nu se refera la valoarea tranzactiei comparativ cu alte vanzari de bloguri, ci in comparatie cu alte vanzari de proiecte online, de ex Ejobs. Pentru un blog romanesc e un pret mai mult decat ok. Care va fi oare urmatorul blog .ro vandut pe o suma semnificativa?

RECOMANDĂ
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   

8 Comentarii

 1. Asta a fost prima vanzare a unui blog romanesc, de asta nu prea poti compara sumele 🙂 In StartUps gasesti toate detaliile de care ai nevoie, inclusiv legate de partea de echipa. eu voi scrie in continuare. Intra maine seara pe radio Lynx daca vrei si mai multe informatii de la noi…

 2. Pyuric, sumele nu pot fi comparate si pentru ca ele ar diferi in functie de domeniul blogului. Totusi, va fi un punct de reper pe viitor.

  Parca vad analize gen, am 1000 vizitatori, deci as putea lua 10.000 euro. Multi uita ca conteaza si comunitatea, comentariile, calitatea continutului…

 3. Pingback: Am avut dreptate | Marius Sescu

 4. Pingback: monden.info vândut » zoso's blog

Lasă un comentariu