fbpx

Bloguri bune din Iasi?

Pana anul trecut eram foarte implicat in blogosfera ieseana, stiam cam toti bloggerii activi din Iasi, participam la toate blogmeeturile, citeam blogurile locale etc. De aia facusem si pagina Bloguri Iasi, unde oricine avea un blog din Iasi il putea mentiona.

Totusi, ultima perioada a fost destul de aglomerata. Nu prea am mai avut timp de blogmeeturi, de discutat cu bloggerii, de vazut cine a mai aparut nou in peisaj, ce mai scrie lumea pe bloguri. Este un nucleu de bloggeri cu care pastrez legatura, dar am impresia ca s-au mai schimbat multe lucruri, au mai aparut bloguri si bloggeri noi in peisaj, pe langa cei care au plecat sau au renuntat la blogging, din pacate.

De exemplu in ultimele luni a aparut Belva, un blog colectiv pentru ele, doamnele noastre, care creste si se ridica frumos. Sunt curios daca mai stiti si alte bloguri bune din zona Iasului? Nu am pretentii mari, doar sa nu fie despre politica, sa aiba posturi unice si sa fie actualizate macar o data pe saptamana.

Deci, ce bloguri bune din Iasi stiti? Este un blog din Iasi pe care il cititi zilnic? Puteti sa mentionati si blogul vostru, cat timp se incadreaza in criteriile de mai sus. Sper sa iasa o lista cu blogurile iesene care merita citite.

Recomandă

24 Comentarii

 1. Belvele s-au apucat de promovat. Bravo fetelor! Eu de abia astept revista Belva 🙂
  P.S: Marius eu citesc zilnic “culinare.tv” :))

 2. Sa stii ca s-au schimbat multe dar cand e vorba de un blogmeet veteranii: Razvan Girmacea, Lavinia Biberii, Seaqxx, Dumbrava, Matei, Lucicix sunt mereu prezenti si pusi pe discutii.
  Mai nou a inceput si RPX sa scrie mai mult pe blog … Mihaela Anghel a facut un blog dedicat ceaiurilor… multi au mai multe bloguri si proiecte.
  Nu trebuie sa uitam totusi ca suntem dependenti unul de celalalt si ca un blog nu ar putea sa traiasca fara suportul celor din jur si stii ca am dreptate.

 3. @Pavel: blogul meu nu e de nişă. Iniţial era, acum vreo 2 ani, între timp a devenit şi puţin personal. Nu se încadrează practic în nicio categorie, deşi cuprinde câte ceva din fiecare.
  E ca în publicitate: dacă produsul pe care il “vinzi” oferă prea multe consumatorului, atunci consumatorul nu mai ştie unde să îl încadreze în mintea sa (mă rog, în termeni de specialitate se zice că “scade claritatea poziţionării”.) :).

 4. E hilar că unii citesc bloguri care sunt actualizate odată la două săptămâni ori poate mai rar. Mai amuzant mi se pare că le și recomandă! ROFL

  • Nu ma deranjeaza sa citesc un blog actualizat o data pe saptamana, eu oricum le citesc din Google Reader. Problema apare insa cand scrisul nu e regulat: scrii azi, peste 1 luna, peste 1 sapt, peste 2 zile…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *