Când brandul se adaptează nevoilor clienților

Am primit luna trecută de la Nivea Men un set de cosmetice creat special pentru călătorii, adică cu produse sub 100 de mililitri, perfect pentru city-break-uri, ieșiri de 2-3 zile, unde nu vrei să îți iei toată baia după tine. Mă bucur că au fost lansate, și sincer nu înțeleg de ce a durat așa de mult ca un brand de cosmetice să vină cu ideea asta. De câțiva ani city-break-urile sunt tot mai apreciate de tineri, până acum trebuia să cumpărăm sticluțe din alea speciale, chestia asta mi se pare ceva normal.

Nu cred că cei de la Nivea sunt primii cu ideea, la un moment dat văzusem și de la Farmec prin magazine niște cosmetice mai mici, gândite pentru călătorii, dar pentru bărbați kitul de la Nivea mi se pare fain, o să îl arunc în rucsac când plec și gata. Au și seturi de călătorii pentru femei.

Asta ar trebui să fie normalitatea, brandurile să observe nevoile clienților, lipsurile de pe piață și să vină cu soluții pentru problemele acestora. Valorează mai mult decât orice campanie din aia cu influenceri, dar care nu spune nimic.

Recomandă prietenilor!
  • 25
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
6 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Anca

Cred ca brandurile au identificat de fapt de mult aceasta nevoie a consumatorilor, intrebarea este de ce le ia atat de mult sa o implementeze si in Romania, sunt sigura ca cerere exista. Stau de vreo 6 ani pe afara (si sunt sigura ca produsele respective erau aici cu mult inainte sa ma mut eu). In fiecare farmacie gasesti o sectiune intreaga dedicata produselor mini sau ‘travel size’. Partea faina e ca au, in plus pe langa clasicele seturi ca cel din imagine, optiunea sa iti cumperi fiecare produs individual, de exemplu imi pot lua cu usurinta si cu oferta… Citește tot »

eBogdan

Idee buna cu kitul asta, chiar e misto, am sa apelez si eu la unul in scurt timp.

Sabina

La DM sunt o gramada de variante mini de la mai multe branduri si se pot lua si la bucata, nu doar la set. In afara, intr-adevar am vazut ca se gaseau de acum 10 ani, noi fiind mult in urma lor, au aparut mai de curand prin magazine.

Adrian

Tare ca au aparut si la noi pe piata. E bine de stiut.