Britney Spears – Gimme more & Cold as fire

Britney isi pregateste lansarea noului clip pentru melodie “Gimme more”, care se pare ca va apare oficial pe piata pe 9 Septembrie.

Dar melodia deja se gaseste pe Internet, alaturi de o alta melodie de pe noul album, “Cold as fire”.

Nu se compara cu ce canta Britney inainte, adica se astepta mai mult de la ea, spun criticii, dar avand in vedere ca e cam “ruginita”, piesele sunt ok.Cica noul stil e funky.

Apropiati ai cantaretei spun ca pe noul album se mai afla inca doua cantece care au potential sa devina superhituri.

GIMME MORE


COLD AS FIREEu zic ca suna bine, avand in vedere toate porcariile prin care a trecut (adica s-a bagat)!
Sa vedem si clipul oficial!
Voua cum vi se pare?8 Comentarii

  1. e mai misto “gimme more” desi “cold as fire” are si alte versuri decat refrenul :d . Seamana un pic cu stilul solo a lui Nicole de la PCD, nu?

  2. 😡 SUPER TARI NOILE MELODII KISS MULTI PT VOI SI MAI ALES PT BRIT A MEA DA BAGATI MA SI VOI CV POSTERE IN REVISTE CU EA CA NU MAI POT!!!!!!!! :d| 😡 :”> 🙂 :)>-

  3. cert e ca Brit e tare…d c sa nu recunoastem??d c o iubeatzi doar atunci cand era in topuri…se pare ca atunci atzi iubit-o pt cum arata si nu pt muzica…d c acum cand cand are nevoie sa nu mai fie criticata…si are nevoie de sprijin si de informare…voi aruncatzi cu noroi in ea???totzi zic ca ei nu ar fi ajuns acolo…de unde stiti ce influenta pot avea banii asupra voastra??dupa ce se relanseaza…iarasi o so iubiti..si pana atunci??…nu pot intelege unii oameni..ce, voi nu aveti defecte??scuze pt atatea intrebari retorice dar deja e prea des pusa la zid….NICI VOI NU SUNTETI PERFECTI..eu o s-o iubesc mereu…si iertatzi-ma daca am fost prea rea 😀

Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: