Te trimit la Business Days Iași 2015 dacă îmi spui povestea afacerii tale

Unul din lucrurile pe care le realizezi după ce pornești o afacere este că trebuie să faci networking. Mult. Oricât de bun ești în domeniul tău, trebuie să interacționezi cu alți oameni de afaceri pentru a îți vinde serviciile, pentru a încheia relații de afaceri, pentru a demara parteneriate. Și chiar dacă online-ul ne ajută enorm să comunicăm unii cu alții, nimic nu înlocuiește o discuție față în față.

De asta sunt bune evenimentele dedicate mediului business, pentru că într-o perioadă scurtă de timp poți asimila multe cunoștințe din diverse domenii și poți stabili multe relații. Evident, depinde și de tine, dar din experiența proprie, nu există eveniment la care am participat și care să nu se fi concretizat ulterior într-o afacere, într-un parteneriat, o colaborare, o conexiune utilă. De la orice eveniment poți pleca cu ceva util.

Iasi Business Days are loc anul acesta între 1 și 2 iulie. Sunt zeci de speakeri din diverse domenii, multe workshop-uri cu aplicații practice și multe sesiuni de networking unde poți să discuți cu speakerii și ceilalți participanți, programul detaliat e aici. Cred că e printre cele mai relevante evenimente de genul ăsta din zona Moldovei.

Cred că oricine ar trebui să participe la un eveniment de genul ăsta, măcar o dată, dacă are o afacere sau e freelancer, manager, lucrează în vânzări. Prețurile încep de la 30 de euro pe zi, dar dacă nu vă permiteți financiar să ajungeți am pentru voi o propunere specială:

Ofer pe blog 2 invitații PLUS pentru AMBELE ZILE, practic aveți acces la tot evenimentul. Tot ce trebuie să faceți e să îmi spuneți în comentarii cum ați pornit afacerea la care lucrați acum. Dacă sunteți freelanceri spuneți-mi cum ați ajuns să lucrați în domeniul vostru. Dacă sunteți manageri spuneți-mi cum ați ajuns să urcați în companie.

Nu mă aștept la comentari kilometrice, e suficient să îmi arătați că vreți să participați la eveniment și că sunteți pasionați de ceea ce faceți. Aștept comentariile până sâmbătă, duminică anunț câștigătorii pe blog. Nu e cu tragere la sorți, voi alege comentariile cele mai interesante.

Așadar, cum v-ați apucat voi de afaceri? 🙂

Bonus: De ce să participi la evenimentele Business Days

Update duminică: Adina, Bogdan, ați câștigat invitațiile la eveniment, v-am trimis detaliile pe emailul lăsat în comentarii.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

9
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Adina
Vizitator

Faina provocarea ta, mai ales ca de ceva timp tot dau tarcoale evenimentului.  Business-ul meu este un “prototip” momentan, cu ajutorul caruia testez modalitatile de functionare, identific provocarile legislatiei autohtone si optiunile de dezvoltare pe termen lung pentru o afacere in domeniul turismului – inchirierea la cheie a unei cabane montane care sa ofere atat un alt fel de servicii de cazare cat si experienta culturala locala.  Este un prototip care, mai devreme sau mai tarziu, sigur va deveni realitate.

motolady
Vizitator

Eu m-am apucat de freelancing pentru ca vroiam la master in strainatate si sa-mi asigur din timp o sursa de venit. Am inceput pe freelancing, dar era prea ieftin. Pe oDesk am avut prima comanda, apoi a aparut un client roman. Am continuat sa scriu in romana, ca in engleza mergea greu tare.

PS: Zi-mi doar daca mi-ai da invitatiile. Ca sa le dai pe bune, alege pe altcineva, ca eu nu pot ajunge la Iasi. 🙂

 

Bogdan Andrei
Vizitator

Merci pt mingea la fileu, Marius! Chiar acum 30min am primit o confirmare din partea unuia dintre speakeri, ca doreste sa ma vada la Business Days in Iasi, pe 1-2 iulie. N-am mai participat la vreo astfel de conferinta pana acum si chiar ma gandeam unde or fi bilete puse la vanzare. Cu un search pe Google, am ajuns pe pagina ta. Contributia mea la provocarea ta: in 1999 am inceput sa zbor cu parapanta, am dezvoltat pt cativa ani piata din Romania, in 2003 am organizat campionatul national (si am dat din buzunar premii de 1500 euro, doar de… Citește tot »

Adina
Vizitator

Multumesc Marius! Ma bucur tare mult ca mi-ai oferit aceasta ocazie!

Cabana va asteapta cand va vine cheful de munte!

 

Bogdan Andrei
Vizitator

Salut Marius si merci pentru bilet! Tocmai am postat linkul paginii tale de facebook, pe profilul meu http://www.facebook.com/helloadio (am peste 4500 de prieteni). Mult succes in continuare!

Bogdan