Cadolist, sau cum poți primi doar cadourile pe care ți le dorești

După ce oamenii și-au rezolvat problemele primordiale, gen cum să domine celelalte specii din savana africană, cum să facă focul sau să pornească revoluția industrială, ei bine, în vremurile noastre oamenii au ajuns să își bată capul și cu problemele mai mici, dar importante pentru confortul psihologic, gen cum să faci astfel încât de ziua ta, la nuntă sau la botez să nu te trezești cu cadouri inutile,să nu vină mai multe persoane cu același cadou și să mai ales, cum să primești chiar cadourile pe care ți le dorești. Offline încă nu avem soluții, dar cea mai bună variantă în epoca digitală e Cadolist, un site unde îți creezi liste cu cadourile dorite, le distribui, iar prietenii pot să le rezerve din listă, dacă vor să ți le cumpere.

Știu, fetele adoră shoppingul, dar chiar și ele intră în panică uneori când trebuie să cumpere un cadou pentru cineva. Nu mai zic de noi bărbații, eu cel puțin prefer să mă uit la 5 filme romantice pe seară decât să îmi storc creierii pentru a veni cu idei decente de cadouri, și întrebarea: Ce să îi cumpărăm lui….? mă terorizează.

Într-o societate normală lucrurile ar fi simple, vine ziua lui Gigel sau alt eveniment important, Gigel ar spune că și-ar dori un gadget X sau o haină Y sau o carte Q, prietenii le-ar cumpăra fix pe alea, și toată lumea ar fi fericită.

Din păcate nu am ajuns încă acolo, se consideră că nu e frumos să întrebi sărbătoriții ce vor de ziua lor, că trebuie să știm ce vor, să intuim, și uite așa ne trezim cu cadouri inutile ce prind praful prin debara.

Cadolist vrea să rezolve problema asta. După ce îți creezi o listă cu cadourile dorite, inclusiv linkurile către magazinele online de unde pot fi cumpărate ele, distribui lista prin Facebook, Messenger, WhatsApp, email, semnale de fum sau pe unde mai știi că ai prieteni care chiar vor să îți cumpere ceva util, și le spui simplu – vreau chestiile astea, dacă cineva e dispus să cumpere ceva din listă doar bifează produsul și apare ca rezervat. Evident, prietenii trebuie să aibă și ei cont pe Cadolist, dar îți ia 2 minute să faci unul.

Știu că majoritatea magazinelor online oferă whislist-uri publice, dar nu e același lucru, acolo vezi ce produse și-ar dori un prieten doar de la acel magazin, și nici nu poți să te înscrii tu pentru a cumpăra unul din cadouri, într-o manieră elegantă.

Și fiindcă luna viitoare vine ziua mea, mi-am permis să îmi fac și eu o listă cu niște cadouri modeste, ce au prețuri între 17 și 9300 lei, pentru că în rest am aproape tot ce îmi doresc. Dacă vreți să îmi luați ceva e suficient să bifați produsul în listă. 🙂

Cum vi se pare ideea din spatele site-ului?

Recomandă prietenilor!
  • 22
  •  
  •  
  •  
  •   

4
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Cristian
Vizitator

Ideea din spatele site-ului/serviciului este foarte interesantă, sunt curios cât de bine o să prindă.

Din ce am văzut are buton de share doar pentru Facebook, cea ce este nu este bine de loc. Era bine dacă avea butoane de share de la mai multe rețele de socializare și eventual un cont de pus pe site-uri.

Ce le mai trebuie este o aplicație pentru telefoane ca serviciul să fie folosit mult mai ușor de folosit.

eBogdan
Vizitator

Mie imi place ideea, asta o poti integra cu secret santa ca sa nu ami primesti cadouri de 2 bani in fiecare an :))