fbpx

Calitatea produselor in Romania

Nu stiu daca multi ati remarcat diferente intre calitatea unui produs, vandut in Romania, si acelasi produs, dar cumparat din alta tara. Ma refer mai ales la brandurile internationale. Cel mai bine se observa diferentele la bauturile racoritoare si la bere as putea spune.

Adica, iti cumperi o bere sa zicem, de origine nemteasca (asa vezi in reclame) , in Romania. O bei, zici ca e buna…
Ai ocazia sa mergi in Germania, si vezi acelasi tip de bere. Iti cumperi una, bei, dar surpriza, nu are acelasi gust. E mult mai bun, in acceptiunea ta. Ciudat nu?
La Coca-Cola la fel, cea facuta pentru Romania difera de cea pentru export!
Detergenti…, sa zicem ca folositi Omo in Romania. Folositi si unul din afara, pentru comparatie, daca aveti ocazia!

E un lucru cunoscut totusi, faptul ca retetele de preparare pentru multe produse, atat alimente, cat si cosmetice, difera de la o regiune la alta, si asta ar fi, datorita preferintelor diferite ale consumatorilor, cel putin asa se zice.

Totusi, e ciudat ca produsele din Romania sa fie pentru noi mai slabe calitativ decat aceleasi produse, dar facute pentru Occident! Sau ni s-au ridicat noua pretentiile asupra produselor, si producatorii nu au observat inca!

P.S: La electronice aceeasi poveste, de exemplu de ce Nokia face modelele low-cost in Ungaria, iar cele high-end inca sunt facute in Finlanda?

Recomandă

2 Comentarii

  1. […] Calitatea produselor in Romania Nu stiu daca multi ati remarcat diferente intre calitatea unui produs, vandut in Romania, si acelasi produs, dar cumparat din alta tara. Ma refer mai ales la brandurile internationale. Cel mai bine se observa diferentele la bauturile racoritoare si la bere as putea spune. Adica, iti cumperi o bere sa zicem, de origine nemteasca (asa vezi in reclame) , in Romania. O bei, zici ca e buna… Ai ocazia sa mergi in Germania, si vezi acelasi tip de bere. Iti cumperi una, bei, dar surpriza, nu are acelasi gust. E mult mai bun, in acceptiunea ta. Ciudat nu? La Coca-Cola la fel, cea facuta pentru Romania difera de cea pentru export! Detergenti…, sa zicem ca folositi Omo in Romania. Folositi si unul din afara, pentru comparatie, daca aveti ocazia! 1 punct comenteaza! . de mariussescu la: 07/01/2008 16:40:25 modifica . semnaleaza […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *