fbpx

Campania electorala PNTCD – Cu opinca in UE

De obicei, sunt cam apolitic. De fapt nu apolitic, dar nu prea ma intereseaza politica, pentru ca, la fel ca majoritatea tinerilor din Romania de azi, mi-am invatat lectia, si anume, ca, atunci cand ajung la guvernare, toate partidele fura. Mai pe fata, mai pe dos, dar fura. Nu toti cei care ajung sus dar o mare parte, si e destul! De la cap se impute…
Bun, dar postul asta nu are neaparat legatura cu ce fac alesii, ci cum fac ei ca sa ajunga sus! In cazul de fata, sus inseamna sus de tot, adica in Parlamentul European. Daaa, ati ghicit, vin alegerile, si toate orasele s-au impanzit de afise electorale.
Gata, am terminat cu introducerea, trecem la cuprins. Ieri eram prin centrul Iasului, cu diverse treburi, si am vazut un panou plin cu afise. Neinteresant, pana nu am remarcat unul care m-a lasat masca. Atat prin slogan, cat si prin realizare grafica si idee de conceptie. Afisul e acesta:

Iobagi pe camp 2

Ei zic acolo ca “Raman Roman in Europa”, si ne indeamna sa ii votam! Acum, daca tot ma mai dau rotund uneori ca am terminat marketing, cateva dileme personale:

1. Ce agentie creatoare (sau creativa) a putut veni cu ideea de a pune acei politicieni in costum si opinci?
2. Cine ii voteaza, daca ar fi sa ne luam doar dupa acest afis?
3. Oare opincile sunt ceea ce ne caracterizeaza pe noi ca popor si ne diferentiaza fata de ceilalti?
4. Ce a fost in capul celor de la PNTCD??? Taranisti taranisti, dar totusi, nu cred ca au ca target de campanie taranii, caci afisul era in centrul orasului!

Gata, am zis ce aveam de zis, si, daca ar fi sa dau si un titlu ce sa caracterizeze acest afis, ar fi “Iobagi pe camp”.

Deci asa intram noi in Europa, cu opincile? Sa-mi bag picioarele…

Recomandă

5 Comentarii

  1. …in opinci! :p Mi-am pus si eu aceleasi intrebari. 🙂
    De remarcat totusi ca s-au mai trezit totusi la viata (credeam de acum ca au disparut) si ca macar promoveaza un concept.

  2. […] Campania electorala PNTCD – Cu opinca in UE De obicei, sunt cam apolitic. De fapt nu apolitic, dar nu prea ma intereseaza politica, pentru ca, la fel ca majoritatea tinerilor din Romania de azi, mi-am invatat lectia, si anume, ca, atunci cand ajung la guvernare, toate partidele fura. Mai pe fata, mai pe dos, dar fura. Nu toti cei care ajung sus dar o mare parte, si e destul! De la cap se impute… 1 punct comenteaza! . de mariussescu la: 12/11/2007 07:04:16 modifica . semnaleaza […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *