fbpx

Faină campania RCS RDS pentru abonamentele mobile din Belgravistan

Au mizat pe cel mai important atu al lor, prețurile mici, și au inventat o nouă țară, Belgravistan. Să vedem acum replica concurenței, probabil se vor axa pe calitatea serviciilor și acoperire.

În 20 aprilie 2014, RCS & RDS a lansat în Belgravistan serviciul de telefonie mobilă Digi Mobil. În data de 29 Mai 2014, în urma numeroaselor plângeri ale populației privind prețul prea mic la care acest serviciu de telefonie mobilă era oferit, Parlamentul Belgrav ia decizia interzicerii abonamentelor Digi Mobil și înființarea unei comisii care să ancheteze modul în care acest preț a ajuns pe masa consumatorilor.

„Considerăm că interzicerea ofertei Digi Mobil în Belgravistan a fost o decizie radicală și insuficient analizată. Sperăm să ni se dea posibilitatea de a explica atât autorităților, cât și cetățenilor belgravi, că nu am dorit să aducem nicio ofensă prin prețurile extrem de mici. Desigur, înțelegem specificul culturii locale și, de asemenea, faptul că prețurile trebuie să fie mari pentru a fi acceptate. Totodată, îi asigurăm pe români că vor beneficia în continuare de cele mai bune oferte la abonamentele Digi Mobil.”a declarat Florin Nemeș, Coordonator & Marketing Comunicare.

Pe această cale, RCS & RDS reamintește că abonamentele Digi Mobil Optim încep de la 2 euro/lună (TVA inclus) până la 5 euro/luna (TVA inclus), iar prețurile mici și beneficiile oferite prin minute nelimitate către orice rețea națională de telefonie fixă și mobilă, rețele internaționale, cât și prin internet mobil nelimitat, le plasează ca fiind cele mai atractive de pe piața de servicii de telefonie mobilă.

Bonus: www.belgravistan.com

Via Dan

Recomandă

5 Comentarii

  1. Te duci si-ti faci abonament la ei si-apoi constati ca nu poti folosi cartelele lor pe telefonul tau…am patit-o. De-aia ofera si ”smartphone-urile” alea bonus la unele abonamente.

  2. Problema mea este ca niciunul dintre telefoanele pe care am incercat o cartela de-a lor nu citea respectiva cartela.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *