fbpx

Căști wireless ieftine și bune – Tronsmart Encore Spunky Buds

Aș putea să mă laud că folosesc acum aceleași căști wireless pe care le folosește și celebrul Luis Suarez, adică Tronsmart Encore Spunky Buds, dar de fapt așa mi-au atras atenția cei de la Tronsmart, fotbalistul este ambasadorul oficial pentru gadgeturile produse și ei, și am primit o pereche de căști în teste. Am fost chiar surprins de calitatea lor, pentru cât costă. Nu sunt chiar la nivelul AirPods, dar dacă vreți căști fără fir ușor de folosit, ce scot bine și bassul și înaltele și se aud ok în convorbiri vă recomand jucăriile astea. Bateria ține cam 3 ore iar caseta de încărcare oferă încă 3 încărcări, deci ai în total 12 ore de autonomie. Vedeți că pe Geekbuying sunt la promoție în următoarele 2 zile – 27 de euro cu livrare din Polonia, iar pe AliExpress sunt la 42 de euro. Mai multe detalii despre ele în clipul făcut de mine.

Cât de ok sunt căștile wireless de la Tronsmart?

Foarte. Pentru a le conecta la telefon sau laptop e suficient să le scoți din caseta de încărcare, ele intră automat în modul căutare și le poți conecta. Dacă nu le conectezi, după 5 minute se închid pentru a economisi bateria, și va trebui să le pui iar în casetă pentru a intra în modul căutare. Dacă vrei să le închizi faci la fel, le pui în caseta de încărcare.

  • Raza de acțiune e până la 10 metri, au Bluetooth 5.0, deci conexiunea e mai stabilă. Le-am comparat cu niște Plantronics mai vechi și da, se aud mai ok față de Bluetooth 4.0, fără întreruperi, chiar și la distanță.
  • Nu au nici un fel de buton, toate comenzile sunt realizate prin atingere: pentru Play/pauză – o singură apăsare pe casca dreaptă sau stângă. Pentru piesa următoare – două apăsări pe casca stângă. Pentru răspuns sau închis apelurile – o apăsare pe casca stângă. Pentru respins apeluri – două apăsări pe casca dreaptă sau stângă. Volumul poate fi controlat din telefon sau laptop, nu au opțiuni de ajustare volum pe cască.
  • Le poți folosi și cu Google Assistant sau Siri – apeși de două ori pe casca dreaptă pentru a activa asistentul vocal, a suna, a controla muzica sau a fcăuta pe Google.
  • Sunt rezistente la stropi de apă (IPX5) și transpirație, deci le puteți lua și la alergat, am fost surprins să văd că stau bine în ureche, deși prima impresie e că sunt cam mari.
  • Bateria căștilor ține 3 ore cu volumul la maxim, caseta de încărcare are încă 3 încărcări, deci 12 ore în total. După aceea trebuie să le pui la încărcat folosind cablul micro USB conectat la casetă.
  • Muzica se aude ok, bassul nu e exagerat, iar sunetul e clar, inclusiv în convorbiri telefonice.

Mai jos găsiți un unboxing făcut de mine. În perioada următoare cred că voi folosi căștile astea, mai am unele fără fir de la Plantronics, altele cu fir de la Sony și Xiaomi, dar chiar mi-au plăcut cele de la Tronsmart, deși nu știam de ei până acum.

Din ce am citit produc tot felul de gadgeturi – căști, boxe, adaptoare, încărcătoare, baterii externe, cabluri, tastaturi etc, și calitatea lor pare bună, din ce am văzut la căști.

Găsiți Tronsmart Encore Spunky Buds pe Geekbuying la promoție în următoarele 2 zile – 27 de euro cu livrare din Polonia, iar pe AliExpress sunt la 42 de euro. Sunt și pe alb și pe negru.

Voi ce căști wireless folosiți/recomandați?

Recomandă

5 Comentarii

  1. Mă uitam acum la clip. Nu sunt cam mari căștile, nu cad? Bine, Airpods mi se par prea fragile, dar nici chiar așa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *