fbpx

Tronsmart T6 – boxă portabilă bluetooth cu sunet clar și 15 ore autonomie

După ce am primit căștile lui Suarez a trecut momentul să trec la chestii mai serioase, și anume boxa portabilă la care ascultă el muzică, Tronsmart Element T6. Zilele astea e la ofertă, , vine din Polonia în câteva zile, dar o puteți comanda și de pe , tot din Polonia. Sunt magazinele oficiale Tronsmart, mie mi-a venit direct acasă în vreo 6 zile, prin DPD. De banii ăștia primiți o boxă cu sunet stereo clar, bass puternic, cu o autonomie de 15 ore. E perfectă pentru ascultat muzică acasă, dar merge și la petreceri.

Evident, sunt o mulțime de boxe portabile pe piață acum, de la 50 de lei în sus. La câteva sute de lei găsești boxe cu tot ce vrei pe ele, rezistente inclusiv la apă. Tronsmart e în zona de mijloc, adică o boxă portabilă cu design elegant, ce scoate sunet clar surround, are bass puternic, bateria ține 12-15 ore în funcție de volumul la care asculți muzică, și prețul e ok. Cântărește în jur de 550 de grame, și se încarcă complet în 3-4 ore cu cablul inclus.

Într-o cameră de 30 metri pătrați se aude puternic, de asta ziceam că merge perfect acasă, deși eu am folosit-o mai mult la birou. Nu știu dacă are chiar 25W putere, dar e puternică. Bateria de 5200 mAh m-a ținut cam două zile de ascultat muzică la birou.

Dacă vrei poți să o conectezi și prin mufa jack inclusă în pachet direct la telefon sau laptop sau alt dispozitiv ce nu suportă bluetooth, gen mp3 player, sau poți asculta muzică prin bluetooth chiar și în timp ce se încarcă, față de alte modele mai ieftine ce nu pot fi utilizate când sunt la încărcat.

Are microfon încorporat, deci poți să o folosești și pentru preluarea apelurilor telefonice, deși nu știu sigur dacă vrei să se audă tare în toată casa ce discuți la telefon. Dar dacă vrei se poate, vocea se aude clar, și microfonul e puternic, interlocutorii nu au comentat nimic.

În ceea ce privește construcția boxei ea este solidă, dintr-un plastic tare, cauciucat pe alocuri. Nu am tras de boxă prea tare, dar cred că rezistă la căzături accidentale fără probleme, singura zonă mai sensibilă e partea de jos, unde se află bassul, dar și acolo are o membrană de cauciuc.

Mai jos aveți câteva fotografii cu boxa și ce mai are în cutie, dar și o scurtă prezentare video.

Tronsmart T6 e , dar o puteți comanda și de pe , cu livrare din Polonia. E o boxă portabilă ok, cu autonomie mare, sunet curat, la prețul ăsta merită achiziția. Dacă aveți întrebări despre ea lăsați un comentariu.

Recomandă

3 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *