fbpx

Am băgat-o la apă – Tronsmart Element Force, boxă bluetooth cu IPX7

Testez zilele astea cea mai tare boxă de la Tronsmart – Element Force. E o boxă stereo cu 2 difuzoare, 40 W putere (zic ei), Bluetooth 5.0, NFC, USB tip C și baterie de 3300 mAh, poți asculta muzică până la 15 ore cu ea. Cireașa de pe tort la boxa asta e durabilitatea ei, e concepută pentru condiții extreme. Vine cu IPX7, deci e rezistentă la praf și o poți băga în apă până la 1 metru, maxim 30 de minute. Nu aș recomanda să faci asta zilnic, dar ideea e că poți să o iei liniștit la petreceri, piscină, pe munte, în duș, nu se sperie de un pic de apă. Și am testat toate astea, direct la munte, în piscină.

Am citit niște recenzii cum că ar fi chiar mai bună decât JBL Flip, cea mai apreciată boxă JBL pentru rezistența la apă. Nu am testat-o pe aceea, deci nu bag mâna în foc, dar Element Force e la jumătate de preț, 242 lei pe Geekbuying direct din Polonia, încă 30 lei curierul și îți ajunge acasă cam în 5 zile. La banii ăștia primești o boxă de 780 de grame, gândită să reziste oriunde ai lua-o cu tine. O recenzie video mai jos, am băgat-o un pic în apă alături de asistentele mele, pentru a testa cât de adevărate sunt afirmațiile producătorului.

Difuzoarele nu cred că au chiar 40W, dar sunt puternice, probabil 15-20W, oricum sunt mai puternice decât Tronsmart T6, de exemplu. Chiar și în aer liber nu am dat-o niciodată la maxim, dacă stai lângă ea senzația este că ai un sistem surround lângă tine. Suportă inclusiv NFC, pentru a te conecta rapid la ea, are 3 moduri presetate pentru cei care vor să obțină un bass puternic, iar în pachet primești și cablu de alimentare plus cablul pentru conexiunea prin mufă jack de 3.5.

Evident, fiind rezistentă la apă toate mufele sunt bine izolate cu capace de cauciuc, și pentru conectare ai la dispoziție bluetooth, mufa jack de 3.5 și card micro-SD. Puncte bonus și pentru agățătoare, o poți prinde ușor la rucsac sau agăța de un copac, dacă pleci în drumeție.

Chiar mi-a plăcut jucăria, asta a devenit boxa standard pentru piscină sau mers la munte, v-o recomand călduros dacă vreți o boxă solidă, puternică, portabilă, rezistentă la apă, la un preț corect. E 242 lei în magazinul oficial Tronsmart de pe Geekbuying.

Sunt impresionat și de Tronsmart, prima dată când mi-au trimis niște căști în teste credeam că sunt doar un alt producător de gadgeturi din China, dar fac lucruri de calitate, la prețuri foarte bune.

Recomandă

6 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *