fbpx

Google Family – poți să să împarți aplicațiile pe bani și serviciile premium cu încă 5 persoane

Un serviciu fain de la Google, dar de care puțini știu, este Google Family, prin care poți folosi la comun aplicațiile plătite sau serviciile premium Google, împreună cu alte 5 persoane. Teoretic e gândit pentru familii, practic cred că poate fi folosit și de către prieteni, dacă ai încredere în ei. Ideea este că poți crea un grup, adaugi conturile Google ale celor din familie și după aceea puteți folosi împreună aplicațiile pe care le cumpărați (cu același card), sau Youtube Premium, sau Youtube Music, sau poți monitoriza mai ușor copii cu Family Link, sau poți distribui mai ușor pozele în grup. Totuși, partea cea mai interesantă este că poți cumpăra o aplicație premium o singură dată și o pot folosi toți cei 6 membri din grup.

Când ai cel puțin 2 copii opțiunile astea din Google Family devin tentante.

De exemplu am cumpărat Minecraft pentru Android pe telefonul Dianei, dar se poate juca și Amalia, fiind în același grup.

Youtube Music care s-a lansat și la noi ieri e 22 lei pe lună în varianta premium, dar au și un abonament special pentru familie, la 33 lei, și pot asculta muzică fără reclame toți cei din grupul de mai sus. Spotify, dacă tot discutăm despre streaming, e 5 euro lunar, dar în România nu au opțiunea pentru familie, deși afară o au.

Să îmi ziceți dacă vi se pare interesant Google Family.

Recomandă

2 Comentarii

  1. Puteai beneficia de optiune inca de la lansarea din state, de acum ceva ani, daca iti transformai contul Google RO in unul de America.

    Idem pentru Google Photos – grupare selectiva dupa persoane, animale de companie.

    • Știu, dar nu era așa de tentant pe vremuri, acum au îmbunătățit și serviciile, și râdeam de Youtube Music, dar dacă mai lucrează un pic la recomandări s-ar putea să devină o alternativă tentantă la Spotify.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *