Azi elefant.ro sărbătorește 17.000.000 de cărți livrate și oferă discounturi de până la 80%

Cred că una din marile bucurii ale ultimelor zile a fost să o văd pe Diana cum evoluează de la cititul chinuit pe silabe la cititul fluent, cu intonație, și să observ cum i s-a schimbat atitudinea, de la Nu vreau să citesc, e plictisitor la Vreau să îmi cumpărați cărțile astea.

Cititul ne deschide noi lumi și noi orizonturi, la propriu. Elefant.ro sărbătorește azi 17.000.000 de cărți livrate din 2010, de când și-au început activitatea, și cu ocazia asta vine cu o mulțime de titluri ce au discount de până la 80%. Mihaela e #fandemic al lor, parcă văd că mă trezesc mâine cu un curier la ușă, dar nu îmi pare rău, copiii citesc mult și cu plăcere de când am început să le comandăm cărți faine, profităm des de reducerile de prețuri și promoții.

Dacă ar fi să vă recomand două cărți bune de la ei aș merge pe Sapiens. Scurta istorie a omenirii, care îți deschide ochii un pic despre evoluția noastră pe pământ și Arta subtila a nepasarii, în care Mark Manson ne încurajează să ne concentrăm pe lucrurile importante cu adevărat pentru noi și să limităm atenția acordată opiniilor emise de ceilalți, tragediilor create din nimicuri. Am scris și pe blog despre aceste cărți când le-am citit, sunt la reducere și ele azi, la 36 lei și 20 lei.

Câteva informații interesante legate de cele 17 milioane de cărți livrate de elefant.ro din 2010 până acum:
• În acest interval, elefant.ro a expediat nu mai puțin de 150.000 de titluri distincte.
• Livrarea s-a efectuat în peste 12.000 de localități care nu au librării fizice.
• Greutatea totală a celor 17 milioane de cărți livrate este echivalentă cu cea a 1000 de elefanți.
• Dacă am pune pagină lângă pagină toate cele 17 milioane de cărți am parcurge distanța de la Pământ la Lună și înapoi.
• Titlul cel mai bine vândut a fost comercializat în peste 40.000 de exemplare. Știu, și eu voiam să știu care e cartea asta, aș paria pe ceva siropos, pentru doamne. 🙂

Voi ce cărți interesante ați mai citit în ultima perioadă? Pot fi și cu link, de pe elefant.ro sau din altă parte. La mine pe noptieră e Nir Eyal cu Hooked: How To Build Habit-Forming Products.

Recomandă prietenilor!
  • 53
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
2 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andrei

Tata bogat, tata sarac. Educatia financiara in familie.
http://www.elefant.ro/carti/carte/self-help/dezvoltare-personala/tata-bogat-tata-sarac-educatia-financiara-in-familie-editia-a-iv-a-1987392.html

În recenzii am citit că repetă aceleași idei din primele cărți scrise, cu alt ambalaj, dar e ușor de citit.