fbpx

Câștigătorii concursului Orange 4G

După ce am testat internetul 4G de la Orange și v-am promis premii pentru comentariile voastre, e timpul să le și dau. Comentariile mi-au confirmat faptul că viteza mai bună a internetului mobil e utilă atât pentru distracție cât și pentru muncă. Da, e bun și internetul 3G, dar tot te enervezi când ești plecat pe undeva și trebuie să descarci sau să încarci un document ori vrei să te uiți la un clip video și aștepți, și aștepți…

Ei bine, prin 4G întârzierile astea nu se mai întâmplă, folosești internetul mobil ca și cum ai fi conectat la Wi-Fi-ul de acasă. Cele mai interesante comentarii la întrebarea Voi cum folosiți/ați folosi internetul mobil prin 4G? sunt mai în clipul de mai jos:

Câștigătorii invitației de 2 persoane la Summer Well și ale celor 2 premii de la Orange i-am extras cu random.org, aveți înregistrarea extragerii aici:

Felicitări, vă rog să îmi trimiteți pe mail at mariussescu.ro datele de contact ((nume complet, telefon, adresa postala) pentru ca cei de la Orange să vă trimită premiile. Mulțumesc tuturor pentru comentarii.

Dacă vreți să aflați mai multe despre internetul la viteză 4G aveți o pagina specială pe Orange.ro.

Recomandă

5 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *