fbpx

Cea mai bună tabletă de 7 inchi la cel mai bun preț: Nexus 7 – 999 lei

Am văzut azi că eMag a scăzut prețul pentru Google Nexus 7 la 999 lei. Tableta realizată de Asus pentru Google este un bestseller, a ajuns să fie vândută în peste 1 milion de exemplare lunar. Vă întrebați de ce se vinde așa de bine? Pentru că merită.

În primul rând, hardware-ul și software-ul sunt integrate perfect pentru a oferi o experiență completă utilizatorului. M-am jucat cu alte tablete Android, dar majoritatea modelelor ieftine până în 1000 lei au întârzieri de răspuns, se mai blochează sau nu sunt compatibile cu toate aplicațiile. Nu mai zic de finisare, ai senzația că nu sunt lucrate cum trebuie sau sunt prea fragile, trebuie să le ții ca pe un bibelou. Cu Nexus 7 nu e așa, stă bine în mână și se mișcă impecabil.

În al doilea rând, prețul e chiar ok. Da, puteți să vă luați un brand mai puțin cunoscut la 500-700 lei, dar veți avea supriza să constatați că bateria ține prea puțin (Nexus 7 depășește 9 ore), procesorul se blochează într-un joc performant, vi se rupe mufa de la încărcător în mână sau colțul ecranului începe să se dezlipească. Dacă vreți o tabletă Android fără compromisuri merită să mai adăugați niște bani pentru calitatea maximă. Nu mai zic de garanția valabilă 2 ani, pe când restul tabletelor ieftine au 1 an.

În al treilea rând, dotările tehnice sunt exact cele de care ai nevoie pentru o tabletă de 7 inchi. Ecranul are o rezoluție de 1280 cu 800 px, suficient pentru a naviga pe internet cum trebuie, pentru a te uita la filme sau pentru a te bucura de toate detaliile din jocuri. Nu mai zic de faptul că e rezistent la zgarieturi. Cine a mai avut o tabletă știe cât de mult contează asta. Procesorul e Quad-Core la 1,2 Ghz, lucru care se simte în jocuri, iar camera frontală e de 1,2 MP, deci poți efectua apeluri video decente prin Skype sau Yahoo Messenger, în comparație cu celelalte chinezării care au camere frontale de 0,3 Mp, inutile.

Nexus 7 nu are cameră foto în spate, e adevărat, dar să fim serioși, chiar vrei să fii tu ăla de care fac mișto toți pentru că face poze cu tableta? Pentru fotografii avem camerele profi, avem smartphone-urile cu camere de 8 MP, să lăsăm tableta pentru jocuri, emailuri, browsing pe internet, citit de cărți și apeluri video. Eu zic că e suficient, iar Nexus 7 e tableta de 7 inchi ideală pentru toate activitățile astea, plus multe altele.

În concluzie, dacă vreți să vă luați o tabletă și așteptați o ofertă bună nu mai stați pe gânduri, Google Nexus 7 la 999 lei chiar merită cumpărată.

Ce spuneți, v-am convins?

Recomandă

3 Comentarii

  1. Cred ca ai putea reformula “procesorul se blochează într-un joc performant” ca sigur n-a iesit ce-ai vrut tu sa zici …
    Ms de pont, chiar s-ar putea sa-mi iau!

  2. Da, puteți să vă luați un brand mai puțin cunoscut la 500-700 lei, dar veți avea supriza să constatați că bateria ține prea puțin , procesorul se blochează într-un joc performant…. Eu zic că am scris bine.

    Să o folosești cu plăcere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *