fbpx

De câțiva ani încoace la începutul lunii noiembrie sunt difuzate la televizor reportaje despre faptul că vine iarna și posesorii de autovehicule se îngrămădesc să își schimbe cauciucurile de vară cu cele pentru sezonul rece. Nu am chef să stau la cozi inutile în frig, așa că eu sunt atent la termometru – dacă a scăzut temperatura timp de 3 zile dimineața sub 7 grade e semn că pot să schimb anvelopele cu cele de iarnă.

În Iași aveam o spălătorie pe Canta unde mergeam și primăvara și iarna pentru schimb, mai ales că îi cunoșteam pe băieți. Plăteam în jur de 60-70 de lei.

În Bacău nu știam unde să îmi schimb anvelopele așa că am căutat recomandări. Pe net nu găsești nici o recomandare, nimic nimic. După mai multe discuții online și offline cu prietenii am ajuns la Global Auto Service. Am sunat ieri, am făcut programare pentru schimbat și azi dimineață eram la ei. Am predat cheile la recepție, mi-am luat o cafea și m-am făcut comod cu un ziar în față în sala de așteptare. Într-o oră cauciucurile erau schimbate. Cred că în zilele următoare se va aglomera destul de mult, deja îmi e milă de cei care vor merge după 1 noiembrie.

Prețul m-a făcut să zâmbesc, doar 55 lei pentru schimbare și echilibrare cauciucuri, toate 4. Nu mai spun de faptul că au o promoție acum, pentru orice intervenție făcută în service oferă gratuit umflarea rotilor cu azot și spălarea mașinii cu spuma activă. Nu am avut timp să las mașina la spălat pentru că mă grăbeam, dar e de reținut oferta, plus că băieții au fost profesioniști. Sigur mai merg pe la ei când voi face revizia la mașină.

Voi unde vă schimbați anvelopele și mai ales, cât plătiți?

Articol sponsorizat de mine, în cadrul campaniei “Să scriem de bine despre firmele de care suntem mulțumiți, chiar și pe moca”!

9 Comentarii

  1. E un pret bun, dar n-as merge chiar atat de departe incat sa-i zic “Cel mai bun” doar pentru ca are preturi mici.
    Oricum, eu apreciez faptul ca te gandesti intai la seo apoi la continutul articolului 😛

  2. Eu prefer all season, chiar daca nu au aceleasi caracteristici, economisesc banii pe schimbare si echilibrare. Oricum daca iarna-i vremea ca naiba, doar n-ai innebunit sa iesi cu masina din casa 🙂

    • Economisești 20 de lei, cam aia e diferența între schimbul de anvelope de pe o jantă pe alta și montarea lor pe mașină. În schimb nu se compară frânarea pe zăpadă între o anvelopă de iarnă și una all season. Am avut all season 2 ierni, nu m-aș mai întoarce la ele. Fiecare anotimp cu cauciucul lui, mai moale sau mai tare.

  3. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

  4. Eu am schimb la Impar langa Subex unde au niste baieti foarte buni si acolo imi tin si anvelopele in sistem de hotel de pe un sezon pe altul la un pret convenabil. Ei sunt profilati pe acest lucru adica sunt anvelopari de mult timp ceea ce inseamna un profesionalism peste masura…

  5. @tudor – cele de vară le-am schimbat sub podul de la Margineni, aproape de fostul ProLabac. E o vulcanizare micuță la drum, 52 lei toate 4 cauciucurile. La Global am sunat, mi s-a zis că nu am nevoie de programare iar a 2a zi când m-am dus mi-au spus că trebuia să fac programare, că am greșit eu sunând pe nr de mobil de pe site etc. Le-am spus Pa, oricum cereau 75 de lei acum.

Lasă un comentariu