fbpx

Dacă aveți o companie mai mică cu siguranță veți avea de câștigat din înscrierea în concursul ăsta – Cel Mai Promițător Brand Românesc. Pe scurt agenția Seed Consultants organizează anual concursul ce are ca scop final găsirea unei companii dornică de branding sau rebranding. Formularul de aplicare este aici și trebuie să știți că poate participa orice firmă, fie ea din Bacău, Iași, Brașov sau București. Anul acesta s-a ajuns la a patra ediție.

ciresom-3

Ideea e să fie o firmă românească care și-ar dori un branding ca la carte sau o îmbunătățire a imaginii actuale și care este dispusă să facă schimbări în cadrul ei pentru a pune în aplicare strategia de branding propusă de agenție, dacă firma lor va câștiga.

Când are o firmă sau un produs/serviciu nevoie de branding?

 • Când are un nume prost, greu de citit, de pronunţat şi de memorat
 • Când are un ambalaj urât
 • Când compania nu are ce sa pună pe o carte de vizita (logo şi design, antet, mapă)
 • Când nu are un website sau nu are ce pune pe website

Cum te ajută brandingul?

 • Brandingul te ajută să te diferentiezi de ceilalti
 • Brandingul te ajută să îţi creşti notorietatea folosind un element unic (indiferent dacă este vizual sau la nivel de atitudine)
 • Brandingul te ajută să îţi creezi o identitate, un teritoriu, o lume proprie

Dacă aveți o firmă mică, dar interesantă, ar fi păcat să nu vă înscrieți.

Bonus, prin Blogal Initiative bloggerii pot câștiga un rebranding pentru blogul lor dacă scriu despre campania asta.

3 Comentarii

 1. Am participat anul trecut.

  Ei sunt specializati pe firme offline (rebranding pentru firme offline). Deci daca aveti un produs online, nu prea este relevant pentru ei.

  E ok ca nu te costa nimic sa aplici. Doar la finala te invita sa participi la o conferinta la Bucuresti, unde vor anunta castigatorii.

  • Mersi pt feedback. Ma uitam si eu la firmele din anii trecuti si am remarcat ca ei pun accent pe semnalistica, dar cred ca si pt un business online poate fi avantajos, cel putin la nivel de logo, paleta cromatica pt site etc.

 2. Oricum e faina, ideea… chiar ma bucur ca am aflat de ea prin intermediul B.I + am scris si eu despre acest concurs, deci cred ca suntem in competitie ! 🙂

Lasă un comentariu