CFR, alerg pentru tine

Stiti cum e sa prinzi trenul in ultimul minut? Eu stiu, incepand de ieri. Am alergat mai rau ca un caine de curse pentru a prinde trenul de Iasi. Partea buna e ca majoritatea alergarii a fost facuta cu masina.

16:40 Plecam din Ruse. Ma urc in BMW-ul lui Fusu pentru a imi spori sansele de a prinde trenul pentru Iasi de la 6 fara 10. Fusu e la volan. God, help us!

17:00 Trecem vama la Giurgiu. Inca 55 km pana la Bucuresti. Fusu trece pe modul sport.

17:42 Dupa o cursa nebuna prin Bucuresti ajung la Gara de Nord. Inca sunt viu si coafura rezista. Fusu este regele soferilor si eroul meu personal pentru ca m-a adus la timp.

17:43 Proasta de la casa de bilete imi spune ca nu mai prind trenul si ma face sa renunt sa imi iau bilet. Life sucks!

17:49 Ajung pe peron plin de draci si ofticat. Observ ca trenul e inca in statie. Alerg mai tare ca la proba de 100 metri garduri dupa el. Fuck CFR, ma urc in tren, chiar si fara bilet.

17:55 Nasul ma informeaza ca biletul e 125 lei, fata de 75 la casa. O dau la pace cu nasul. 50 lei si fara bilet. Nasul e de treaba, eu sunt transpirat, dar am reusit. Tinta a fost atinsa.

18:30 Scriu postul asta pe HTC, inca transpirat.

Stiu, sunt naspa, trebuia sa imi iau bilet, sa nu sustin spaga bla bla … Puneti-va insa in locul meu:

  • Bilet de 75 lei la casa si pierdeam trenul.
  • Bilet de 125 lei si deja ma apropiam de pretul unei calatorii cu avionul.
  • 50 lei la nasu’ si everybody is happy!

Voi chiar ati fi fost corecti? Imi pare rau, nu va cred.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
9 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
A.Faith

eu am păţit-o la Webstock, doar că nu l-am mai prins. M-au sunat cei cu care vruiam să mă duc la 5 fără 10 minute din gară, să mă întrebe dacă am ajuns deja. eu dormeam dus, că n-am auzit ceasul când a sunat. în 15-20 de minute am fost în celălalt capăt al oraşului doar pentru a vedea trenul de pe peron cum prinde viteză… a fost cel mai frustrant lucru posibil, asta până când am picat examenul de permis cu 21. :mrgreen:

Victor B

În locul tău dormeam în gară.
Glumesc, bineînţeles că trebuia să-ţi bagi ceva în ea de „tanti cu biletele”. Şi normal că ai făcut foarte bine ca ai mers cu naşul.

Marius Sescu

@Victor – aveam unde sa dorm, doar ca trebuia neaparat sa ajung in Iasi la timp. Nasul a fost de acord cu opinia ta :mrgreen: .
@A Faith – nu a fost chiar telefonul de trezire la care sperai, nu?

A.Faith

din păcate, nu. de-atunci m-am învăţat minte: când plec, pun 2 telefoane să sune şi eventual la ceva distanţă de pat, că mi-am format reflex să le închid şi să mă culc la loc. în plus, dorm bine înainte de plecare, nu mă culc la 1-2 şi sper să mă trezesc din prima la 4-5 dimineaţa

sorin

lasa ca-i bine. Ai ajuns sanatos si voinic acasa? Bine c-am scapat de tine:D…glumeam.

[…] ardelenește, ne-am cumpărat bilete de întoarcere când am ajuns sâmbătă în București, nu ca gigelul ăla care știa de vineri cu ce tren se întoarce duminică dar tot s-a urcat în tren fără bilet […]

IA(SI)VEZI

Bilet de 75 lei la casa si pierdeam trenul.
Bilet de 125 lei si deja ma apropiam de pretul unei calatorii cu avionul.
50 lei la nasu’ si everybody is happy!

o plimabare cu trenul de la CFR – nepretuita

 

Alter Ego Blog

Daca vrei cu adevarat poti 🙂 Dar sa nu ne plangem cand CFR-ul va fi privatizat si va veni vreun Patriciu care va dubla sau chiar tripla tarifele…

Minxieee

Ntz, ntz, ntz … 😛