fbpx

Clipuri electorale UDMR – Zeno zice

Cei de la UDMR au intuit bine faptul că alegătorii, fie ei maghiari sau români, s-au săturat de spoturile electorale cu promisiuni fandosite care oricum nu vor fi îndeplinite. În concluzie, în campania pentru alegerile din 9 decembrie ei mizează pe umor. Și pe bebeluși, parodiind toate acele imagini de campanie în care politicienii țin în brațe copii.

Dacă a funcționat reclama cu bebeluși pentru Evian, de ce nu ar funcționa și pentru ei, corect?

Nu am văzut prea multe clipuri electorale din campania asta, dar e interesant că reclama celor de la UDMR, deși a fost publicată de doar 18 ore, deja e distribuită intens în rețelele sociale. Sper să apară și spoturi mai bune, în română. Ar fi chiar trist, cel mai bun spot electoral din campania asta să fie unul în maghiară. Oricum, se pare că va avea și o continuare, tot cu Zeno, șeful de campanie.

UDMR a demarat o campanie împotriva trucurilor ieftine la care recurg unii politicieni în campaniile electorale, prin care încurajează alegătorii la exercitarea dreptului democratic de a vota după preferințele personale, și nu după cadourile de campanie, sau promisiunile false. În primul scurtmetraj demarat de UDMR, Zeno, șeful de campanie, organizează training de campanie pentru bebeluși.

Și partea a doua, tot cu Zeno:

Vouă cum vi se par clipurile de campanie UDMR?

Recomandă

5 Comentarii

  1. Superb! Ungurii stiu sa faca treaba buna si in reclame, se pare. Nu mi-au placut in mod special bebelusii, ca nu faceau mare lucru, dar umorul a fost de calitate. Asa trebuie facute reclamele electorale! Cat mai netraditionale!

  2. Ma bucur sa vad putina imaginatie in campanie.
    Ma amuza campaniile electorale din Iasi genul “sunt omul tau”. Pana sa incepa campania nu am auzit nimic de “omul meu”, acum trebuie sa ma duc la vot sa imi votez omul 🙂
    Sunt dezgustat de clasa politica!

  3. Mie imi place mult. E un clip ieftin dar de efect. Cred ca ar putea derula si in Ungaria. In urmatorii ani eu voi fi bombardata de ambele tari de campanii electorale. Am dubla cetatenie. Nu e un lucru usor de indurat.:))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *