fbpx

Cum e la restaurantul Coliba Haiducilor, în Poiana Brașov

Abia după ce am fost la restaurantul Coliba Haiducilor din Poiana Brașov am descoperit că pe Tripadvisor au și unele recenzii negative, deși majoritatea turiștilor sunt încântați de locație și felurile de mâncare, fiind printre primele recomandate din zonă.

Din fericire, când am mâncat noi acolo nu știam nimic despre el, deci am mers fără prejudecăți. Eram 8 persoane în grup, vroiam doar să mâncăm ceva lejer și să ne odihnim un pic după ce urcasem pe munte.

În primul rând trebuie să recunosc că locația arata foarte bine, e amenajată cu bun gust în stilul românesc și e o plăcere să te relaxezi acolo, mai ales pe terasă, într-o zi călduroasă. Puncte bonus pentru că nu e chiar la șosea, ci în pădure. Am văzut multe vedete la mese, deci aveți șanse să dați de lumea bună. Bonus, s-ar putea să vă cânte lăutarii la ureche.

Noi am comandat câteva ciorbe, deserturi, ape plate, sucuri și bere, nu ne-am băgat în felurile de mâncare scumpe. Ciorbele erau în jur de 10-12 lei și erau foarte bune, clătitele 12 lei, un suc 6 lei, o bere rece 8 lei, iar pâinea casei, foarte bună și ea, era 8 lei kilogramul, o pâine mare și rotundă. Au încercat să ne încarce cu încă o pâine adusă spre final, dar am trimis-o înapoi și nu a apărut nici pe nota de plată.

Am senzația că personalul ar putea fi mai bine instruit, am prins niște discuții între ei care nu ar trebui să ajungă la urechile clienților. Totuși, dacă vreți un local tradițional românesc merită să mergeți aici când ajungeți în Poiană. Cât timp vă uitați atent la ceea ce comandați din meniu și nu vă aruncați la extravaganțe va fi ok. În plus, chiar dacă prețurile sunt mai mari față de alte restaurante, ele nu sunt peste media zonei, am fost și la alte restaurante cu prețuri mai mari în Poiana Brașov.

Din păcate site-ul lor, e sub orice critică, nu a mai fost actualizat de 15 ani cred. colibahaiducilor.com.

Fotografii Coliba Haiducilor – Poiana Brașov

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *