Ne facem concediile în țară anul ăsta?

Eu am dubii serioase legate de afirmația premierului, cum că 83% dintre români vor să își petreacă concediul în țară anul ăsta. În primul rând pentru că mulți români abia se descurcă cu banii pentru traiul zilnic în perioada asta, concediul a rămas doar un vis frumos, și în al doilea rând pentru că prin bula mea cam toți fac planuri de concedii pe afară, dar așteaptă să vadă care e situația cu Covid19.

Nu în ultimul rând, am zis să ies din bulă, și pe grupurile de Facebook dedicate excursiilor afară e plin de români care pun poze din concedii. Eu înțeleg că trebuie să susținem turismul românesc, dar cel puțin pe litoralul românesc am fost prea dezamăgit ca să îi mai acord șanse. Voi?

„Am făcut un sondaj şi pentru prima oară există un procent foarte mare de români, 83%, care vor să îşi petreacă concediul în România, sau cel puţin aşa declară. Îndemnul meu este: mergeţi în vacanţă şi anul acesta şi anul viitor, în România. Atâtea lucrurile frumoase, atâtea locuri superbe care merită văzute”, a spus Orban, la B1 Tv.

Faza e cam așa, la munte încă sunt locuri faine ce merită vizitate, și mai poți găsi pensiuni, hoteluri unde există un raport corect preț/calitate/beneficii, astfel încât să te întorci din concediu cu bateriile încărcate și zâmbetul pe buze.

La mare nu prea, nu știu nici o stațiune unde să merg acum, să stau 7 zile cu fetele, să am parte de condiții decente, plaje curate, liniște, să mă pot relaxa și să nu simt că plătesc prea mult, pentru prea puțin. Poate știți voi, dați-mi ponturi în privat. Era 2 Mai-ul, dar s-a stricat și acolo.

Momentan nu am făcut nici un plan de concediu. În cel mai rău caz vom merge câteva zile la munte. În cel mai bun caz Grecia, undeva spre final de august, pentru că fetele zic că acolo e marea lor.

Voi ce faceți anul ăsta cu concediile?

Recomandă prietenilor!
  • 365
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
7 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Nico

Mergem la munte în Romania cateva zile, si daca e totul bine in august cautam un last minute la greci.

Ciprian

Rezervat Bulgaria pt începutul lui august. Sper sa nu evolueze covidul. Dar la mare în România, nici nu poate fi vorba. Prefer Felix, Nymphea sau ștranduri. Weekendul acesta băgăm un Slănic Moldova.

Last edited 1 luna în urmă by Ciprian
Ciprian

Am rezervat deja la complex Edi. La bulgari mergem in Kranevo, langa Albena, hotel nou, pe plaja, allinclusive, super ok totul. Am fost si anul trecut.
Mersi de recomandare!

Dan Ciulea

Cred, și sper să nu te superi, că nu înțelegi ce e și cum funcționează un sondaj. El se face pe un eșantion ales astfel încât să reprezinte o categorie de interes. Dubiile poți să le ai pentru că nu s-au dat aceste date (pe ce eșantion s-a realizat sondajul, ce venituri, ce categorie de vârstă, de unde provin ei etc) Cu toate acestea, faptul că eu nu fac parte din majoritatea din eșantion, nu poți să nu observi, chiar în bula ta, câți oameni au ales să își facă concediul la noi la mare. Da, că eu consider că… Citește tot »

Dorin

Clar in tara, undeva la munte, poate gasesc o cabana mai izolata de inchiriat.