Nu a câștigat nimeni nici un iPhone cu Like și Share

Pe scurt vă zic că toate concursurile cu Dă Like și Share și poți câștiga un iPhone sunt o mare țeapă, dacă vă băgați la așa ceva să nu vă mirați de ce peste câteva luni sunteți fanii unei pagini de Facebook care încearcă să vă vândă diverse mizerii.

Mai pe lung, toată chestia asta cu concursurile de pe Facebook e o prostie, de când numărul concursomanilor a crescut enorm, există grupuri speciale de Facebook unde se anunță între ei, site-uri ce postează toate concursurile de pe Facebook, o întreagă nebunie. Iar companiile nu câștigă nimic, oamenii ăștia care participă la 20 de concursuri pe zi nu au nici o afinitate cu produsele vândute sub un brand, ei doar vânează premii.

Dacă un brand vrea să facă un concurs pe Facebook trebuie să fie foarte atent la regulamentul concursului și să solicite participanților un minim de efort, pentru a descuraja concursomanii și a atrage clienții reali.

Vouă vi se par ok concursurile astea cu Like și Share?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
6 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Delia

Eu ”dau” like la pagini si fara sa particip la concursuri. Am observat in ultima perioada ca imi plac o groaza, spre surprinderea mea. Nu stiu cum este posibil, dar este foarte enervata treaba asta. Plus aia in care imi dispar prietenii (si nu, nu m-au sters ei ca am discutat pe tema asta)

Dani

Si nici nu o sa castige vreodata.

Perioada de glorie a concursurilor a cam murit. Mi se pare o mare pierdere de vreme sa faci un concurs. 80% concursmani, 15% neinteresati de brandul pe care il promovezi, 5% relativ interesati. Nu merita efortul.

Cronicarul

Nu doar aifoane se castiga, ci si uiski gec sau tigari marlboro. :))

Sorina Chirilă

Nu a câștigat nimeni nici un iPhone cu Like și Share https://t.co/mqauBqzmIV via