Cum poți crea gif-uri din imagini sau clipuri de pe Youtube

Gif-urile sunt la modă acum, mai ales că Twitter, Tumblr și Google+ le suportă nativ, iar pe Facebook există metode simple de a publica gif-uri, e suficient să le încărcați în altă parte.

Bun, presupunând că vreți să creați voi gif-urile voastre, nu să le luați de pe alte site-uri, vă recomand 2 site-uri simple:

gifmaker.me – puteți să creați gif-uri din mai multe imagini pe care le aveți în calculator, puteți seta rezoluția gif-ului final, durata tranziției între slide-uri, ba chiar puteți și să adăugați un fundal sonor de la un clip de pe Youtube, deși nu vă recomand asta. E gratuit și fără watermark, ca alte servicii similare. Util și pentru a crea bannere web din imagini gata realizate.

gifs.com – util pentru a crea un gif plecând de la un clip de pe Youtube, doar adăugați linkul către clip și selectați bucata pe care o vreți ca gif. Singurul dezavantaj este că rezoluția imaginii animate este de maxim 480 pixeli lățime. Serviciul nu adaugă watermark, puteți chiar să adăugați un text peste gif și link către contul vostru de Twitter sau Instagram.

Voi mai folosiți alte servicii similare?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
2 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Lucian

Eu folosesc Giffing Tool. E cel mai bun. 🙂 http://www.giffingtool.com/

Marius Sescu

Creare de gif-uri cât mai simplu? Avem soluții. http://t.co/BRkBPpsy7c