Cum atragem tinerii pe Neogen

Calin organizeaza un concurs valabil pana maine – ce ii atrage pe tineri pe Neogen. Primul raspuns care imi vine mie in minte dupa o analiza de 30 de secunde a retelei sociale: tinerii sunt atrasi pe Neogen de fotografiile de genul asta (preluata de pe Neogen, desigur):

Mai multe fotografii, mai multe clicuri, mai multe afisari, toti sunt multumiti, nu? Problema e ca fotografiile de genul asta nu se pot vinde decat unei anumite categorii de advertiseri, deci trebuie gasite alte solutii pentru a atrage pustimea pe Neogen, in afara de pozele “artistice”.

Dupa mine ar trebui implementate niste facilitati unice care sa difere de ce exista pe celelalte retele din .ro. De exemplu in continuare vad ca sunt persoane care suspina dupa colegi.ro, persoane care vor doar sa socializeze cu cunoscutii online in timp real, nu neaparat sa se combine.

Eu nu am ce face pe Neogen. Stiu, nu sunt pusti, dar sa incercam o argumentatie din punctul de vedere al unui adolescent. Pe Hi5 iese la agatat, ce ar putea sa faca pe Neogen in afara de cautat gagici misto?

Recomandă prietenilor!5
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
cipoc
Vizitator

neaparat si lasat comenturi la gagicile bune:D

cristi
Member

Gagici, Gagici, Gagici si eventual ceva Gagici :))
Asta le trebuie lor.

Ella Coafuri
Vizitator

Hai sa o luam si altfel. Totusi jumatate din utilizatorii neogen sunt fete. Asa ca daca la baieti e usor sa atragi cu niste Fufe, mai bine ganditi-va cum sa atrageti fetele. Se pare ca nu ajunge sa pui niste Flamingo Boys ca sa mearga.

simona
Vizitator

pacaleala multa pe neogen

trackback

[…] Hi5 e aceeasi ca si a Neogenului: calitatea utilizatorilor. Ok, poate vor fi niste campanii pe Hi5 pentru rujuri, tricouri pentru […]